Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ιντιάνα: Μαμά γκόλντεν ριτρίβερ υιοθέτησε κουτάβια άγριας αφρικανικής ράτσας

Ιντιάνα: Μαμά γκόλντεν ριτρίβερ υιοθέτησ...

Δεν επέζησαν όλα τα κουτάβια

Στο ζωολογικό κήπο Potawatomi στην Ιντιάνα, μια μαμά γκόλντεν ριτρίβερ έχει την αγκαλιά της γεμάτη αυτές τις μέρες, φροντίζοντας πολλά κουτάβια, αλλά τα μισά δεν είναι δικά της.

 Ο ζωολογικός κήπος είχε το ατυχές ζήτημα μίας αφρικανικής ράτσας σκύλου που έγινε για πρώτη φορά μαμά, ωστόσο δεν έδειχνε το επίπεδο φροντίδας που απαιτείται για να μεγαλώσει τα 8 κουτάβια της. Η ομάδα σκύλων του ζωολογικού κήπου ήξερε ότι έπρεπε να δράσει γρήγορα.

 Έτσι οι ειδικοί αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν παρένθετη μητέρα, επειδή ο αφρικανικός σκύλος βασίζεται στην κοινωνική ομάδα στην οποία γεννήθηκε. Το Συμβούλιο για την Ευημερία των Ζώων της Ιντιάνα έφερε σε επαφή τον ζωολογικό κήπο με ένα γκόλντεν ριτρίβερ ονόματι Kassy που μόλις γέννησε τα δικά της κουτάβια.

Δεν επέζησαν όλα τα κουτάβια
 Ωστόσο ακόμα και με την φροντίδα που έδειχνε το θηλυκό γκόλντεν ριτρίβερ τα 8 σκυλάκια που υιοθετήθηκαν υπήρχαν. Έτσι μόνο τρία από τα κουτάβια επέζησαν. Λόγω της ευαίσθητης φύσης των μωρών ζώων, τα ονόματά τους ήταν απλώς Μπλε, Κόκκινο και Πορτοκαλί - κωδικοί ταυτότητας για τις διάφορες αποχρώσεις στο τρίχωμά τους, ώστε να αποφευχθεί η υπερβολική προσκόλληση των φροντιστών τους.

 Τα τρία αυτά ζώα θα σχηματίσουν μια νέα κοινωνική ομάδα σε ένα κλουβί δίπλα σε εκείνο στο οποίο θα έπρεπε να είχαν φιλοξενηθεί. Εγκαταλελειμμένα λίγο-πολύ από τη μαμά τους, η κυνοφιλική ομάδα του ζωολογικού κήπου φοβάται ότι η επανένταξή τους ως κουτάβια θα προκαλέσει συγκρούσεις για τον ίδιο λόγο που εγκαταλείφθηκαν. Θα ζήσουν χωριστά και ίσως επανενωθούν κατά την ενηλικίωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις