Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καλά νέα για τον 4χρονο Δημητράκη από το Αγρίνιο: Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για την θεραπεία του

Καλά νέα για τον 4χρονο Δημητράκη από το...

Ο μικρός δίνει την δική του «μάχη» για την ζωή

Με καλά νέα ξεκινά το 2024 για τον 4χρονο Δημήτρη από το Αγρίνιο που δίνει την δική του «μάχη» για την ζωή.

Μέσα σε λίγες μέρες και μετά από συντονισμένες προσπάθειες του Σωματείου «Παιδική Χαρά», με την πολύτιμη αρωγή του Δήμου Αγρινίου και της «Φλόγας» έγινε εφικτό να μαζευτούν τα χρήματα που απαιτούνταν για τις ακτινοθεραπείες στις οποίες πρέπει να υποβληθεί σε χώρα του εξωτερικού.

Το απαιτούμενο ποσό για τα έξοδα της οικογένειας έχει συμπληρωθεί, οι κουμπαράδες από την πόλη του Αγρινίου έχουν μαζευτεί και ο λογαριασμός για τις δωρεές θα κλείσει.

Πλέον μπορούν οι δικοί του άνθρωποι να αισιοδοξούν πως όλα θα πάνε καλά και σύντομα ο μικρός μαχητής θα τα θυμάται όλα αυτά σαν ένα κακό όνειρο…

«Η οικογένειά μας εκφράζει την τεράστια ευγνωμοσύνη της για την αμέριστη αγάπη και συμπαράσταση συγγενών, φίλων και όλων των συνανθρώπων μας, που έσπευσαν να συνδράμουν ακόμη και με το υστέρημά τους, στον αγώνα, που δίνει με γενναιότητα ο γιος μας ο Δημητράκης. Σας ευχαριστούμε όλους από τα βάθη της καρδιάς μας, για την τεράστια αγκαλιά και την αγάπη, που δώσατε στο παιδί μας. Είμαστε βαθιά συγκινημένοι και ζητάμε τις προσευχές και τις ευχές σας, ώστε η θεραπεία που θα κάνει ο Δημήτρης να είναι επιτυχής και να επιστρέψουμε στην Ελλάδα έχοντας κάνει ένα μεγάλο βήμα για την αποκατάσταση της υγείας του. Εμείς περιμένουμε νέα από τους γιατρούς στην Αθήνα για το πότε θα φύγουμε . Μέχρι τότε θα κάνουνε τακτικές επισκέψεις στην Πάτρα και την Αθήνα για να ελέγχουμε την κατάσταση του μικρού. Άπειρες είναι οι ευχές μας προς εσάς όλους. Να έχετε υγεία και να ευτυχείτε με τις οικογένειές σας», αναφέρουν σε ευχαριστήριο μήνυμά τους οι γονείς του, που δεν αμελούν παράλληλα να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους τόσο στην «Φλόγα» όσο και στον Δήμαρχο Αγρινίου, Γιώργο Παπαναστασίου.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις