Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Ο μικρός Δημήτρης χρειάζεται την βοήθειά μας: Δεν έχουν συγκεντρωθεί τα χρήματα για τις θεραπείες του

Αγρίνιο: Ο μικρός Δημήτρης χρειάζεται τη...

Ο μικρός διαγνώστηκε με ραβδομυοσάρκωμα, μια μορφή καρκίνου των μυών που συνδέονται στα οστά

Ο Δημήτρης, το τετράχρονο αγοράκι και η οικογένεια του από το Αγρίνιο, ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά εδώ κι έναν χρόνο περίπου.

Ο μικρός διαγνώστηκε με ραβδομυοσάρκωμα, μια μορφή καρκίνου των μυών που συνδέονται στα οστά.

Εξαιτίας έντονων πόνων στην κοιλιά, το παιδί αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου και απο εκεί στο Καραμανδάνειο, όπου και του έγινε ένα πρώτο χειρουργείο, ενώ ακολούθησε παραμονή στην Αθήνα και στο «Αγλαΐα Κυριακού» για εξετάσεις και χημειοθεραπείες, εννέα συνολικά.

Εκει οι γονείς του μικρού Δημήτρη ήρθαν σε επαφή με οργανώσεις όπως η «Ελπίδα» και η «Φλόγα» για τη φιλοξενία τους. Οι πρώτες θεραπείες του αγοριού, ολοκληρώθηκαν πριν απο δυο εβδομάδες περίπου. Όπως όμως έχουν ενημερωθεί, απαιτείται ένα νέο σχήμα θεραπειών που αυτό μπορεί να γίνει στην Ιταλία ή στη Γαλλία.

 Κάπως έτσι, ήρθε και η εμπλοκή του Οργανισμού «Παιδική Χαρά» από τη Θεσσαλονίκη, που δραστηριοποιείται στην βοήθεια οικογενειών που αντιμετωπίζουν προβλήματα σοβαρών ασθενειών με τα παιδιά τους. Η ακτινοθεραπεία του Δημήτρη στο εξωτερικό έχει υψηλό κόστος, που ακόμη δεν μπορεί να προσδιοριστεί με ακρίβεια, όμως επειδή ο χρόνος πιέζει, έχει ήδη ξεκινήσει μια εκστρατεία ευαισθητοποίησης για την ενίσχυση της οικογένειας, ώστε να ανταποκριθεί στα έξοδα.

Σύμφωνα με πρόσφατη ενημέρωση του Οργανισμού, δυστυχώς τα χρήματα που απαιτούνται για τον μικρό Δημήτρη ακόμα δεν έχουν συγκεντρωθεί.

Αναλυτικά:

«ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΑΚΟΜΗ 

Οι μέρες περνούν και η αγωνία όλων μας μεγαλώνει… Το μόλις 4 χρόνων αγοράκι μας από το Αγρίνιο, τους τελευταίους μήνες παλεύει με ένα είδος επιθετικού καρκίνου (το ραβδομυοσάρκωμα).

 Γι’ αυτό και πρέπει να μεταβεί μόλις δώσουν το πράσινο φως οι γιατροί από εδώ, στο εξωτερικό για ακτινοβολίες (Ιταλία ή Γαλλία).

Ας βοηθήσουμε όλοι το μοναχοπαίδι μιας οικογένειας που δυστυχώς όλο αυτό τον καιρό τα έξοδα τους , για να πηγαινοέρχονται Αθήνα και Πάτρα για θεραπείες , τους έχουν λυγίσει! Χωρίς την βοήθεια μας δεν θα τα καταφέρουν…

Μας έχουν ανάγκη, τώρα, περισσότερο από ποτέ! Στο χέρι μας είναι να βοηθήσουμε να σωθεί και ο Δημητράκης! Οποίος θέλει επικοινωνία με την ίδια την οικογένεια μπορεί να μας στείλει μήνυμα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις