Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ: αντίδραση της Έλενας Ακρίτα για την τριήμερη συνεδρίαση της ΚΟ στις Σπέτσες

ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ: αντίδραση της Έλενας Ακρίτα ...

Απάντησε με mail στην επιστολή της Θεοδώρας Τζάκρη

Με mail η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, απάντησε στην επιστολή της Θεοδώρας Τζάκρη για την τριήμερη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος στις Σπέτσες.

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Τετάρτης (3.1.2023) οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έλαβαν επιστολή σύμφωνα με την οποία η Γραμματέας της ΚΟ του κόμματος τους πληροφορούσε ότι θα πραγματοποιηθεί τριήμερη συνεδρίαση για τα μέλη της ΚΟ, στις Σπέτσες στις 19 με 21 Ιανουαρίου.

Πολλοί ήταν οι βουλευτές που αντέδρασαν στην απόφαση αυτή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, ενώ νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης έγινε γνωστό πως και η Έλενα Ακρίτα διαφωνούσε με την επιστολή, κάνοντας λόγο για ένα mail φιρμάνι.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά η Έλενα Ακρίτα, «αυτό το μειλ-φιρμάνι με το απαράδεκτο προστακτικό ύφος, απευθύνεται σε Έλληνες βουλευτές και δη αριστερού κόμματος ή σε πρωτοετείς της Σχολής Αστυφυλάκων;».

Η επιστολή της Έλενας Ακρίτα:

«Αγαπητή Γραμματέα της ΚΟ,

Μια διευκρίνιση, παρακαλώ. Αυτό το μειλ-φιρμάνι με το απαράδεκτο προστακτικό ύφος, απευθύνεται σε Έλληνες βουλευτές και δη αριστερού κόμματος ή σε πρωτοετείς της Σχολής Αστυφυλάκων;

Καλή χρονιά

Έλενα Ακρίτα»

πηγή newsit

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις