Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πρωτοχρονιάτικες ευχές σε Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και Δημαρχείο Πάτρας την Δευτέρα

Πρωτοχρονιάτικες ευχές σε Περιφέρεια Δυτ...

Δοξολογία για τη νέα χρονιά το πρωί της Δευτέρας

Με Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Πατρών για τον καινούργιο χρόνο και ανταλλαγή ευχών, θα ξεκινήσει η νέα χρονιά, 2024 για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Την Πρωτοχρονιά, Δευτέρα, 1η Ιανουαρίου 2024 και ώρα 11 το πρωί, θα τελεστεί Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Πατρών για τον καινούργιο χρόνο, στην οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος.
Στη συνέχεια και ώρα 12.30 το μεσημέρι, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης θα ανταλλάξει ευχές για την Πρωτοχρονιά, στην έδρα της Περιφέρειας στην Πάτρα (ΝΕΟ Πατρών – Αθηνών 32 και Αμερικής, ισόγειο), στην αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου.

Να σημειωθεί πως στη Δοξολογία έχουν κληθεί να παραστούν εκπρόσωποι της πολιτικής, στρατιωτικής και πολιτειακής ηγεσίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Πρωτοχρονιά στο Δημαρχείο της Πάτρας

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, προσκαλεί τους δημότες της Πάτρας στο Δημαρχείο, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς του 2024, την ερχόμενη Δευτέρα, στις 11.30 το πρωί, για την εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και της ανταλλαγής ευχών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις