Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θεσσαλονίκη: Τα πρώτα λόγια του Νορβηγού που σκότωσε τον αστυνομικό

Θεσσαλονίκη: Τα πρώτα λόγια του Νορβηγού...

Η υπερασπιστική του γραμμή

Τα ψυχιατρικά προβλήματα και την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ επικαλείται ο 44χρονος Νορβηγός ως αιτίες της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του 32χρονου αστυνομικού, τα ξημερώματα της Πέμπτης, σε μπαρ επί της οδού Κατσιμίδη, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Voria.gr, ο Νορβηγός στις εξηγήσεις που έδωσε ανέφερε ότι δεν θυμόταν τι ακριβώς έγινε στο αιματηρό επεισόδιο και φέρεται να είπε ότι λόγω της κατάστασης της ψυχικής του υγείας και της κατανάλωσης αλκοόλ δεν μπορούσε να αντιληφθεί τι συνέβη, αν και ισχυρίστηκε πως “προσπαθούσα να προστατέψω τον εαυτό μου“.

Ο 44χρονος Νορβηγός αναμένεται, το πρωί της Παρασκευής, να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Θεσσαλονίκης.

“Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει, δεν γνώριζε καν τον θάνατο του θύματος μέχρι που ενημερώθηκε για την κατηγορία σήμερα το απόγευμα, όλα έγιναν στα πλαίσια ενός καβγά όπου μάλιστα το θύμα του επιτέθηκε”, είπε από την πλευρά του στο Voria.gr ο συνήγορος του 44χρονου Θοδωρής Καραγιάννης.

Στη δικογραφία περιλαμβάνεται η έκθεση του ιατροδικαστή Θεσσαλονίκης που κατέγραψε το θανατηφόρο τραύμα που έφερε το θύμα στον λαιμό. Ακόμη περιλαμβάνονται μαρτυρίες για το τί ακριβώς συνέβη και ο 44χρονος συνεπλάκη με τον 32χρονο που τραυμάτισε πρώτα, κίνηση που οδήγησε στην επέμβαση του αστυνομικού, η οποία ήταν μοιραία.

Ακόμη περιλαμβάνονται μαρτυρίες σχετικά με τη συμπεριφορά του 44χρονου στην περιοχή το προηγούμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις