Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Ρέντης: Βρέθηκαν ίχνη πυρίτιδας σε άλλους 10 χούλιγκαν - Μεγαλώνει η δικογραφία για εγκληματική οργάνωση

Ρέντης: Βρέθηκαν ίχνη πυρίτιδας σε άλλου...

Μεγαλώνει η δικογραφία για εγκληματική οργάνωση

Με ραγδαίους ρυθμούς προχωρούν οι έρευνες για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στου Ρέντη και είχαν ως συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού.

Ολοένα και μεγαλώνει η δικογραφία που συνδέει την οπαδική βία με εγκληματικές οργανώσεις.

Ίχνη πυρίτιδας σε άλλους 10 χούλιγκαν
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της OPEN  ίχνη πυρίτιδας βρέθηκαν σε άλλους 10 χούλιγκαν που φέρονται να εμπλέκονται στα επεισόδια.

Να σημειωθεί ότι πυρίτιδα έχει ανιχνευθεί συνολικά σε 34 υπόπτους. Ωστόσο, μόνο για τους 14 στοιχειοθετείται από την ποσότητα ότι πιθανώς να έριξαν κάποιο μηχανισμό.

Μικρότερη ποσότητα πυρίτιδας σε 20
Στα υπόλοιπα 20 άτομα έχει βρεθεί μικρότερη ποσότητα πυρίτιδας που σηματοδοτεί ότι πιθανώς κράτησαν εύφλεκτο υγρό ή φωτοβολίδα. Τα 20 αυτά άτομα, θα υποβληθούν σε συμπληρωματική εξέταση.

Εν τω μεταξύ η δικογραφία για την εγκληματική οργάνωση μεγαλώνει και κατά πληροφορίες που μετέδωσε το OPEN, οι κατηγορούμενοι θα είναι δεκάδες.

Κάμερες σε κάθε σημείο συμπεριλαμβανομένου του δωματίου των διαιτητών 
Χθες έγινε η πρώτη σύσκεψη για την εφαρμογή των μέτρων για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας στα γήπεδα  υπό τον υπουργό αθλητισμού με τη συμμετοχή του γ.γ. ψηφιακής πολιτικής και του γ.γ πολιτικής προστασίας.

Στη σύσκεψη μπήκε το χρονοδιάγραμμα για την τοποθέτηση των καμερών και των τουρνικέ, ωστόσο θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθούν οι σχετικές μελέτες από το τεχνικές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. 

Οι μελέτες θα πρέπει να αναφέρουν πόσες κάμερες θα πρέπει να τοποθετηθούν σε κάθε γήπεδο και  ποια είναι τα τυφλά σημεία και θα πρέπει να είναι έτοιμες μέχρι τις 14 Ιανουαρίου. 

Σύμφωνα με τον σημερινό προγραμματισμό θα τοποθετηθούν κάμερες σχεδόν σε κάθε σημείο θα συμπεριλαμβανομένου του δωματίου των διαιτητών. 

Στις τουρνικέ, πάλι, έχει γίνει γνωστό ότι θα τοποθετηθούν ειδικές πλάκες για την ταυτοποίηση των εισερχόμενων στο γήπεδο. 

Διαβάστε στο sportin.gr

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports