Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βόλος: Ο Μπέος την... είπε στους ιδιοκτήτες του σκάφους που πήρε φωτιά από τα φαναράκια

Βόλος: Ο Μπέος την... είπε στους ιδιοκτή...

«Μην χαλάτε την γιορτή, ας το έπαιρνε»

Ο νυχτερινός ουρανός φωτίστηκε από αναμμένα φαναράκια στον Βόλος και χάρισε εντυπωσιακές εικόνες στον κόσμο που κατέκλυσε την παραλία της πρωτεύουσας της Μαγνησίας.

Η εκδήλωση αναμένεται κάθε χρόνο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα φαναράκια πλημμύρισαν με το φως τους τον σκοτεινό ουρανό μεταφέροντας το μήνυμα «ένα φως - μια ευχή», με στόχο την ενίσχυση ιδρυμάτων της ευρύτερης περιοχής του Βόλου.

Ωστόσο, λίγο αργότερα σήμανε συναγερμός στην εκδήλωση που συνοδευόταν από μουσικές και άλλες εκδηλώσεις, καθώς κάποια από τα φαναράκια έπεσαν σε σκάφος που ήταν αγκυροβολημένο στην παραλία του Βόλου το απόγευμα της Τρίτης (26/12) με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά.

Βλέποντας όσα γίνονταν ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος... ξεσπάθωσε. Συγκεκριμένα, πήρε το μικρόφωνο και είπε «Ρε μην χαλάτε την γιορτή, καλά είμαστε. Ας το έπαιρνε. Του είπε κανείς να το αφήσει εκεί; Γιορτάζουμε σήμερα. Γιορτάζει όλος ο Βόλος. Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο, υγεία.

Την ίδια στιγμή διακρίνονται στο βίντεο τρία άτομα να παλεύουν με τις φλόγες με πανιά που κρατούν στα χέρια τους. Στο σημείο έσπευσαν δυο πυροσβεστικά οχηματα που συνέβαλαν στη κατάσβεση της φωτιάς . Για την ιστορία , αφέθηκαν 11.000 φαναράκια στον ουρανό συμβολικά στα πλαίσια σε φιλανθρωπικής πρωτοβουλίας του Δήμου Βόλου , με στόχο τη στήριξη των ιδρυμάτων της πόλης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις