Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Βασίλης Καρράς: Αυτή ήταν η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση

Βασίλης Καρράς: Αυτή ήταν η τελευταία το...

Και είχε κάνει χαμό

Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό χώρο, και όχι μόνο, ο θάνατος του δημοφιλούς λαϊκού τραγουδιστή Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών την Κυριακή (24/12).

Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο ευρύ κοινό και είχε χιλιάδες θαυμαστές, που απολάμβαναν τα ίδια και τις τεράστιες επιτυχίες του, τόσο στις live εμφανίσεις του σε κέντρα διασκέδασης, όσο και στην τηλεόραση, όπου βρισκόταν συχνά ως καλεσμένος.

Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του Βασίλη Καρρά ήταν τον Οκτώβριο του 2022, όταν ένα “ποδαρικό” στη νέα σεζόν του “J2US” στον Alpha.

Στην πρεμιέρα, ο αγαπημένος τραγουδιστής είχε ανέβει στη σκηνή του μουσικοχορευτικού show, είχε τραγουδήσει τις μεγάλες επιτυχίες του και είχε ξεσηκώσει το κοινό, τόσο αυτούς που ήταν παρόντες όσο και τους τηλεθεατές που τον παρακολουθούσαν από το σπίτι.

Μάλιστα, εκείνο το βράδυ, είχε γίνει χαμός στο Twitter, που έδωσαν “ρεσιτάλ” στην πλατφόρμα, ανεβάζοντας φωτογραφίες από τα ουίσκι που άνοιγαν στα σπίτια τους.

 Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Βασίλης Καρράς εμφανιζόταν στην πρεμιέρα του “J2US”, αφού είχε τραγουδήσει ζωντανά στην έναρξη του show και τις δύο προηγούμενες χρονιές.

Βασίλης Καρράς: Όταν βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στο “Fame Story”
Το 2023, ο Βασίλης Καρράς δεν είχε εμφανιστεί ζωντανά στο πλατό κάποιου show, ωστόσο, είχε πραγματοποιήσει τηλεφωνική παρέμβαση στο “Fame Story” με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη.

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής είχε βγει σε ζωντανή τηλεφωνική σύνδεση και είχε πει:

“Καλησπέρα. Καλησπέρα σε όλους… Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Νίκο για τη φιλοξενία αλλά, θέλω να ευχαριστήσω όλο τον ελληνικό λαό και όλο το συνάφι μου, για το ενδιαφέρον και την αγάπη τους. Τι αγάπη είναι αυτή; Τι ομορφιά; Είμαι δίπλα σου, όπως κι εσύ… Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ο Θεός να μας δίνει δύναμη, να είμαστε γεροί και να βλεπόμαστε”.

Μετά από παράκληση του παρουσιαστή, ο Βασίλης Καρράς είπε τη φράση που τον ακολουθεί καθ΄όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Αυτή δεν είναι άλλη από το “Καλησπέρα και καλή βραδιά”.

Μάλιστα, λίγες μέρες αργότερα, προβλήθηκε στην ίδια εκπομπή σε πρώτη μετάδοση το νέο video clip του Βασίλη Καρρά “Χύμα στο κύμα”, από το καινούργιο του άλμπουμ με τίτλο “Είμαι Εδώ”.

Βασίλης Καρράς: Η δημόσια εμφάνιση και οι δηλώσεις του
Πριν από αυτά, ο Βασίλης Καρράς είχε μιλήσει στις κάμερες, όταν τον “τσάκωσαν” σε δημόσια έξοδό του σε εγκαίνια γκαλερί στη Θεσσαλονίκη. Εκεί μίλησε στους ρεπόρτερ, δηλώνοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλή περίοδο, ενώ ήταν εμφανής η απώλεια των 42 κιλών.

“Καιρός δεν ήταν να με δείτε; Δεν φαίνεται ότι είμαι καλά ρε παιδιά; Είμαι πολύ καλά. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στους θαυμαστές μου είναι να έχουν μέσα τους δύναμη και πιστεύω. Επιστρέφουμε στη δισκογραφία και γενικά στη ζωή. Ετοιμάζουμε μία συναυλία για καλό σκοπό, δώσαμε τα χέρια και θέλει πάρα πολλή δουλειά και πολλή στήριξη από τους τοπικούς φορείς, αλλιώς δεν μπορεί να γίνει η συναυλία. Θα είναι μία συναυλία πριν το τέλος, ένα όμορφο κλείσιμο για την καριέρα μου. Καμιά φορά οι καλλιτέχνες πεθαίνουν πάνω στο σανίδι», είπε ο Βασίλης Καρράς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight