Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης: Προφυλακίστηκαν 10 – Καρέ-καρέ η δράση του επίορκου λιμενικού-ΒΙΝΤΕΟ

Κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης: Προφυλακίστ...

Οι εμπλοκή των δυο λιμενικών

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι 10 κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στο οποίο φέρονται να εμπλέκονται και δύο λιμενικοί οι οποίοι βρίσκονται ανάμεσα στους προσωρινά κρατούμενους.

Την ίδια ώρα δόθηκαν νέα στοιχεία για τη δράση του επίορκου λιμενικού που εμπλέκεται στην σπείρα.

Η απόφαση λήφθηκε έπειτα από πολύωρη διαδικασία, ενώ οι λιμενικοί που υπηρετούσαν στην ασφάλεια του κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά μαζί με τρεις έγκλειστους στις φυλακές Κορυδαλλού και άλλους 8 συνεργούς, άνδρες και γυναίκες κατηγορούνται ότι είχαν στήσει εγκληματική οργάνωση.

Καρέ-καρέ η δράση του επίορκου λιμενικού με την κοκαΐνη
Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN αποκάλυψε φωτογραφικά ντοκουμέντα που περιλαμβάνονται στη δικογραφία και καταγράφουν καρέ - καρέ τη δράση λιμενικού που προφυλακίστηκε για συμμετοχή σε μεγάλο κύκλωμα.

Οι αστυνομικοί που τον παρακολουθούσαν έχουν καταγράψει τον λιμενικό να έχει πρόσβαση στη λεγόμενη «καβάτζα» της εγκληματικής οργανώσης στην οποία σύμφωνα με το κατηγορητήριο τοποθετούσαν τις κλεμμένες - κατασχεμένες ποσότητες κοκαΐνης και από εκεί τις πουλούσαν έναντι αδράς αμοιβής.

Ο λιμενικός φρόντιζε πάντοτε να μπαίνει και να βγαίνει από τη συγκεκριμένη αποθήκη έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Το συγκεκριμένο χώρο πρόσβαση είχε και η λεγόμενη «αποθηκάριος» της συμμορίας των ναρκεμπόρων που μετά παραλάμβανε την κοκαΐνη και τη διοχέτευε σε άλλη μέλη της συμμορίας ώστε να φτάσουν στα χέρια αυτών που την είχαν αγοράσει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις