Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λιμενικοί έκαναν εμπόριο ναρκωτικών – «Δεν πέσαμε από τα σύννεφα»

Λιμενικοί έκαναν εμπόριο ναρκωτικών – «Δ...

Το Εσωτερικών Υποθέσεων εντόπισε περιπτώσεις που άλλες ποσότητες είχαν κατασχεθεί και άλλες είχαν καταγραφεί στις εκθέσεις κατασχέσεων

Είχαν συνηθίσει να οδηγούν στο γραφείο του ανακριτή Πειραιά εμπόρους ναρκωτικών και να τους φορούν χειροπέδες.

Το πρωί της Παρασκευής οι ρόλοι θα αλλάξουν και οι δυο αξιωματικοί της Δίωξης ναρκωτικών του Κεντρικού λιμεναρχείου Πειραιά θα βρεθούν σε διαφορετική θέση κατηγορούμενοι οι ίδιοι για εμπόριο παράνομων ουσιών.

Πρόκειται για ποσότητες κοκαΐνης που είχαν κατασχέσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα και σύμφωνα με την έρευνα των «Αδιάφθορων» της Ελληνικής Αστυνομίας που τους συνέλαβαν διακινούσαν βάζοντας στην τσέπη τους μεγάλα χρηματικά ποσά. Στην επιχείρηση που έγινε, εκτός από τους δυο λιμενικούς, συνελήφθησαν ακόμα δέκα άτομα, μεταξύ των οποίων και δυο γυναίκες. Στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνονται ακόμα τρία άτομα τα οποία είναι ήδη έγκλειστα στις φυλακές, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι όσο οι επικοινωνίες είναι ανεξέλεγκτες στα σωφρονιστικά καταστήματα, οι κρατούμενοι μπορούν απρόσκοπτα να αναπτύσσουν παράνομη δράση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Εσωτερικών Υποθέσεων εντόπισε περιπτώσεις που άλλες ποσότητες είχαν κατασχεθεί και άλλες είχαν καταγραφεί στις εκθέσεις κατασχέσεων. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι είχαν παραβιαστεί σφραγίδες σάκων με ναρκωτικά, με τους κατηγορουμένους να έχουν αντικαταστήσει τις ποσότητες που αφαιρούσαν με άλλα υλικά.

Η είδηση της σύλληψης τους «ταξίδεψε» πολύ γρήγορα σε διάφορες υπηρεσίες της χώρας που ασχολούνται με το κυνήγι των ναρκωτικών. Αυτό που προκαλεί όμως μεγάλη εντύπωση είναι το γεγονός ότι κάποιοι δεν «έπεσαν από τα σύννεφα» για την παράνομη δράση των δυο αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος.

Ωστόσο, την προσεχή Παρασκευή, όταν θα απολογηθούν στον ανακριτή Πειραιά, θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν τις δικές τους εξηγήσεις με τον λειτουργό της δικαιοσύνης να αποφασίζει για την τύχη τους. Μέχρι τότε θα κρατηθούν στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων στο Μαρούσι. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες το απόγευμα στον εισαγγελέα Πειραιά ο οποίος τους άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις