Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Εορταστικές δράσεις από τις δομές του Ο.ΚΑ.ΝΑ. τις ημέρες των Χριστουγέννων

Πάτρα: Εορταστικές δράσεις από τις δομές...

Η Κινητή Μονάδα του ΟΚΑΝΑ θα διατρέχει καθημερινά την Πάτρα πραγματοποιώντας δράσεις προσέγγισης ατόμων που κάνουν χρήση ψυχοδραστικών ουσιών, στο δρόμο παρέχοντας πακέτα φροντίδας με γλυκίσματα, νερό, χυμό & ευχητήρια κάρτα

Με αφορμή τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, oι δομές του ΟΚΑΝΑ στην Πάτρα, Κέντρο Ημέρας-Υπηρεσίες Βραχείας Φιλοξενίας, Κινητή Μονάδα και Πρόγραμμα Γονεϊκής Στήριξης και Προστασίας Εξαρτημένων (Υπ.1, Υπ.3, Υπ.4, ΠΕ Δυτική Ελλάδα 2014-2020, MIS 5045577)  διοργανώνουν μια σειρά από δημιουργικές δράσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις, με σκοπό την υποστήριξη των ωφελουμένων που λαμβάνουν υπηρεσίες από τις δομές, καθώς και την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας.

Ειδικότερα, και όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, για τις φετινές εορτές, που η αισιοδοξία και η χαρά είναι πιο αναγκαίες από ποτέ, ωφελούμενοι και προσωπικό του Κέντρου Ημέρας – Υπηρεσίες Βραχείας Φιλοξενίας, κατασκεύασαν χριστουγεννιάτικα γούρια και ευχητήριες κάρτες, για τις επιχειρήσεις της γειτονιάς τους. Παράλληλα, ανήμερα των Χριστουγέννων, τη Δευτέρα 25.12.2023, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, κ. Νεκτάριος Φαρμάκης θα προσφέρει 50 εορταστικά γεύματα στους ωφελούμενους του Κέντρου Ημέρας, συνεχίζοντας την παράδοση της Περιφέρειας της Δυτικής Ελλάδας για άλλη μία χρονιά, να στέκεται αρωγός στο έργο που επιτελεί η εν λόγω δομή, από την αρχή της λειτουργίας του.

Τις ημέρες των εορτών, η ομάδα της Κινητής Μονάδας του ΟΚΑΝΑ, θα διατρέχει σε καθημερινή βάση την περιοχή της Πάτρας πραγματοποιώντας δράσεις προσέγγισης ατόμων που κάνουν χρήση ψυχοδραστικών ουσιών, στο δρόμο (street-work) παρέχοντάς τους πακέτα φροντίδας, τα οποία περιλαμβάνουν γλυκίσματα, νερό, χυμό και ευχητήρια κάρτα. Παράλληλα άτομα τα οποία χρίζουν φιλοξενία και περαιτέρω φροντίδα θα παραπέμπονται στις αντίστοιχες δομές.

*Το Πρόγραμμα Γονεϊκής Στήριξης & Προστασίας Εξαρτημένων, θα παρακολουθήσει παιδική παράσταση με την υποστήριξη των Θεάτρων Act και «Όροφως» δίνοντας την δυνατότητα ψυχαγωγίας στους γονείς της δομής μαζί με τα παιδιά τους.

Κέντρο Ημέρας-Υπηρεσίες Βραχείας Φιλοξενίας ΟΚΑΝΑ Πάτρας

Διεύθυνση: Μπουμπουλίνας 10 Πάτρα, ΤΚ 26222

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2610 325456

Email: [email protected]

Ώρες Λειτουργίας: 24ωρη λειτουργία, 7 μέρες την εβδομάδα.

Κινητή Μονάδα Πάτρας

Διεύθυνση: Μπουμπουλίνας 10 Πάτρα, ΤΚ 26222

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2610314052

Email: [email protected]

Ώρες Λειτουργίας: 08:00-16:00.

Πρόγραμμα Γονεϊκής Στήριξης & Προστασίας Εξαρτημένων ΟΚΑΝΑ Πάτρας

Διεύθυνση: Αλ. Υψηλάντου 177 Πάτρα, ΤΚ: 26225

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2610 270318

Ώρες λειτουργίας: 08:00-20:00

Email: [email protected]

Skype: Γονεϊκή/Goneiki.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις