Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Μηχανήματα, πεζοί και μηχανάκια όλα μαζί στα έργα της Τριών Ναυάρχων

Πάτρα: Μηχανήματα, πεζοί και μηχανάκια ό...
Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
[email protected]

Η κοινή λογική λέει ότι από τα εκτελούμενα έργα δεν επιτρέπονται οι διελεύσεις, ιδίως την ώρα που στο σημείο πηγαινοέρχονται και τα μηχανήματα

H Πάτρα έχει τελικά μια πρωτοτυπία και σε επίπεδο εκτέλεσης έργων. Για παράδειγμα, συνδυάζει με τρόπο θαυμαστό, τα βαρέα οχήματα τα οποία σκάβουν και αναμορφώνουν δημόσιους χώρους και δρόμους με τους πεζούς και τα δίτροχα, αλλά και με τα Ι.Χ. (γιατί όχι;).

Οι φωτογραφίες που βλέπετε, αποτυπώνουν την κατάσταση των δημοτικών έργων στο τμήμα της Τριών Ναυάρχων, κάτω από τη Ρήγα Φεραίου (το τμήμα στη Μαιζώνος παραδόθηκε).

Η κοινή λογική λέει ότι από τα εκτελούμενα έργα δεν επιτρέπονται οι διελεύσεις, ιδίως την ώρα που στο σημείο πηγαινοέρχονται και τα μηχανήματα.

Πώς είθισται να επιλύεται αυτό; Με τον προφανή τρόπο του αποκλεισμού του χώρου από τον εργολάβο. Στην περίπτωσή μας ωστόσο η πρωτοτυπία έχει πάρει τη σκυτάλη και τρέχει μαζί με πεζούς και δίτροχα, σαν να είναι μια πολύ φυσιολογική διαδικασία.

 Οι περίοικοι κοιτάζουν την κατάσταση και απορούν. Ο εργολάβος πάλι, όχι. Ο κίνδυνος ατυχήματος είναι πέρα από ορατός. Και ίσως, κάποιος θα πρέπει να παρέμβει πριν επιβεβαιωθεί το ρηθέν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις