Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Δεύτερη καταγγελία για τον νοσηλευτή που κατηγορείται για βιασμό- «Τον αναγνώρισα»

Πάτρα: Δεύτερη καταγγελία για τον νοσηλε...

Όλα όσα είπε η γυναίκα

Την ώρα που ο 50χρονος νοσηλευτής προετοιμάζεται για την αυριανή του απολογία, μία νέα καταγγελία έρχεται στο φως για τον υγειονομικό που σήμερα κατηγορείται πως βίασε 23χρονη την ώρα της εξέτασης.
Το θύμα, που μιλά στο mega, αποκαλύπτει μια άγνωστη ιστορία που συνέβη πριν χρόνια στο ίδιο νοσοκομείο, με τον ίδιο πρωταγωνιστή. Τον τότε 40χρονο νοσηλευτή ο οποίος, όπως καταγγέλλεται, επιχείρησε να βιάσει τη νύφη της.

 «Τον αναγνώρισα. Μόλις τον είδα, λέω: ‘εντάξει, συνεχίζει ακόμα να κάνει αυτό’. Είναι διεστραμμένος ο άνθρωπος. Είναι δηλαδή άρρωστος.»

«Η κοπέλα είχε τον άντρα της στο νοσοκομείο, κάτι είχε χτυπήσει, είχε στραμπουλήσει το πόδι του τότε ο γιος μου και πήγανε σαν ζευγάρι στο νοσοκομείο. Ήταν καλοκαίρι και φορούσε ένα στράπλες φουστανάκι και κάποια στιγμή, αυτός δεν ξέρω πως την ξεμονάχιασε σε έναν χώρο του νοσοκομείου, της κατεβάζει το στράπλες και προσπάθησε να τη φιλήσει».

Σε ταραχή η γυναίκα προσπαθούσε να τον απωθήσει. Τελικά κατάφερε να ξεγλιστρήσει τρέχοντας στους διαδρόμους.

«Η κοπέλα ταράχτηκε τόσο πολύ, βγήκε έξω τρέχοντας, πήγε στον άντρα της. Ο άντρας της δεν μπορούσε να κάνει κάτι γιατί ήταν με την πατερίτσα, έτρεχε στον διάδρομο για να προσπαθήσει να τον χτυπήσει, είχε εξαγριωθεί πάρα πολύ. Πηγαίνει στο νοσοκομείο ο σύζυγός μου. Δεν μπόρεσε να κρατήσει την ψυχραιμία του και όπως τον βλέπει μπροστά του, του σκάει δύο χαστούκια, μπαμ μπαμ, και ‘όχι’ και ‘κάνετε λάθος’ και ‘δεν είμαι εγώ’ και ‘εγώ δεν την ακούμπησα’ και ‘εγώ εκείνο’ και ‘εγώ το άλλο»’.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις