Οι άπλυτοι κάδοι ταλαιπωρούν του πολίτες
Για περισσότερους από 6 μήνες παραμένουν χωρίς απολύμανση οι κάδοι απορριμμάτων, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για την δημόσια υγεία. Σε πολλές περιοχές της πόλης οι κάδοι άδειασαν από τα συσσωρευμένα σκουπίδια, όμως τα πράγματα έγιναν χειροτέρα, καθώς μόλις αποσύρθηκαν οι όγκοι των απορριμμάτων βρήκε στην επιφάνεια η βρώμα, που παραμένει κυρίως όταν οι κάδοι είναι άδειοι.
Οι πολίτες διαμαρτύρονται, καθώς οι θερμοκρασίες είναι ήδη υψηλές και προκειμένου να δροσιστούν ανοίγουν τα παράθυρά τους, με αποτέλεσμα να πνίγονται από την αποφορά.
Σύμφωνα με την Δημοτική Αρχή, ο Δήμος Πατρέωv δεν διέθετε απολυμαντικό υγρό λόγω γραφειοκρατικών κωλυμάτων στον προϋπολογισμό.
Ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Σιγαλός μας είπε, πως γνωρίζει το πρόβλημα και υπολογίζει, ότι μέχρι τέλος του μήνα θα έχουν ξεκινήσει οι εργασίες πλυσίματος των κάδων.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










