Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την Χριστουγεννιάτικη μουσική εκδήλωση στην πλ. Γεωργίου με την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων

Πάτρα: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την Χριστουγεννιάτ...

Η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε ήταν ιδιαίτερα όμορφη και γιορτινή και ο κόσμος απόλαυσε μία εκδήλωση με Χριστουγεννιάτικα κομμάτια αλλά & χορογραφίες από την ομάδα των X-Saltibagos

Η μουσική και οι μελωδίες από την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων «Θανάσης Τσιπινάκης» το βράδυ της Δευτέρας 18 Δεκεμβρίου 2023 συνάντησαν το θέατρο δρόμου, την κίνηση, τις χορογραφίες και τους ευφάνταστους χορευτές από την ομάδα X-Saltibagos, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα σε όσους βρέθηκαν στην γιορτινά στολισμένη για τα Χριστούγεννα, πλατεία Γεωργίου της Πάτρας.

Η σύμπραξη των δύο σχημάτων πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος της Πάτρας και ο Πολιτιστικός του Οργανισμός για τον εορτασμό των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με τον τίτλο «Χριστούγεννα είναι… 2023».

Την εκδήλωση παρακολούθησαν δεκάδες πολίτες κάθε ηλικίας. Παραβρέθηκε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, δημοτικοί – διαμερισματικοί σύμβουλοι και μέλη του Δ.Σ. στον Πολιτιστικό Οργανισμό.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της Ορχήστρας είχε η Βάγια Ζεπάτου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture