Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Αφέθηκε ελεύθερος και έκανε νέα διάρρηξη

Ηλεία: Αφέθηκε ελεύθερος και έκανε νέα διάρρηξη

Δείτε τι άφησε πίσω ο αμετανόητος διαρρήκτης

Ένας αμετανόητος διαρρήκτης στην Ηλεία, βρέθηκε ξανά στα χέρια αστυνομικών. Αυτή τη φορά αποφάσισε να κάνει διάρρηξη σε εκκλησία στο Κουρτέσι…

Η διάρρηξη ολοκληρώθηκε ταχύτατα, όμως ο δράστης που είχε μαζί του και έναν συνεργό, έπεσε τελικά στα χέρια της αστυνομίας. Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για ένα άτομο που είχε συλληφθεί πριν από λίγες μέρες. Ο διαρρήκτης είχε αφεθεί ελεύθερος, μέχρι να γίνει η δίκη του, όμως όχι μόνο δεν συνετίστηκε, αλλά αποφάσισε να συνεχίσει την παράνομη δράση του. Έκλεψε αυτοκίνητο και με αυτό έφτασε στην εκκλησία που είχε βάλει στο στόχαστρο. Η τύχη στη συνέχεια τον εγκατέλειψε και οι αστυνομικοί έφτασαν και πάλι στα ίχνη του. Ο συνεργός του δεν έχει συλληφθεί και οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», ο 46χρονος φαίνεται πως είχε ιδιαίτερη προτίμηση στις εκκλησίες, αφού και πάλι «χτύπησε» σε ναό, όπως ακριβώς είχε κάνει και πριν από επτά ημέρες. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 46χρονος -που είναι παλαιός γνώριμος στις τοπικές αρχές, έκλεψε και πάλι αυτοκίνητο, αυτή τη φορά από τη Γαστούνη και το χρησιμοποίησε για να πάει στο Κουρτέσι για να συνεχίσει το έργο του.

Μάλιστα στην προκειμένη φαίνεται πως είχε και συνεργό. Ήταν περασμένες 04:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου, όταν ο 46χρονος, παραβίασε την πόρτα του Ιερού Ναού της Παναγίας Παντάνασσας, «μπούκαρε» σαν τον… φαντομά, αφού κανείς δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό και αφαίρεσε τη μικροφωνική της εκκλησίας, μαζί με τον ενισχυτή καθώς και χρήματα από το παγκάρι, προκαλώντας παράλληλα φθορές τόσο στο εσωτερικό της εκκλησίας, όσο και στις εισόδους της.

Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή από τον Ιερέα του Ναού, το απόγευμα του Σαββάτου και ενημέρωσε την αστυνομία. Οι έρευνες αλλά και οι πληροφορίες των αρχών υπό την καθοδήγηση του Αστυνομικού Διευθυντή Ηλείας κου Γιώργου Σωτηρόπουλου, απέδωσαν καρπούς, αφού είχαν σαν αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Πρόκειται για μια συνεργασία τεσσάρων υπηρεσιών, αυτής της Ειδικής Ομάδας Ελέγχου της Δ.Α Ηλείας, και των Αστυνομικών Τμημάτων Πηνειού, Βουπρασίας και Πύργου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις