Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γκάζι: Τα στοιχεία που θα «μιλήσουν» για τον πιστολέρο – Αγωνία για τους τραυματίες

Γκάζι: Τα στοιχεία που θα «μιλήσουν» για...

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας

Άφαντο παραμένει το μαύρο τζιπ που κυκλοφορούσε χθες στο Γκάζι, μέσα στο οποίο βρισκόταν ο άνθρωπος που έριξε τους τουλάχιστον 7 πυροβολισμούς κατά των 3 Κρητικών μετά από τον καβγά που είχαν έξω από γνωστό κλαμπ της περιοχής χθες Σάββατο το πρωί.

Οι Αρχές «ξεψαχνίζουν» το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των υπόλοιπων κλαμπ και μαγαζιών που βρίσκονταν κοντά σε αυτό που συνέβη το αιματηρό περιστατικό στο Γκάζι χθες το πρωί, για να εντοπίσουν τον άνθρωπο που έριξε τους πυροβολισμούς αλλά και τον οδηγό του μαύρου τζιπ.

Στο στόχαστρο των Αρχών είναι και το δρομολόγιο του οχήματος όσο και οι λίστες με τους σκληρούς μπράβους της νύχτας – που παρέχουν προστασία σε μαγαζιά του κέντρου της Αθήνας – ώστε να βρουν τον δράστη. Παράλληλα, ερευνάται αν το Range Rover είχε πινακίδες και εφόσον είχε, ερευνάται το ενδεχόμενο αυτές να ήταν πλαστές.

Αυτόπτες μάρτυρες έχουν αναφέρει ότι μέσα στο τζιπ βρίσκονταν τρία άτομα, εκ των οποίων το ένα μιλούσε αλβανικά και το άλλο ελληνικά.

 

 

Αγωνία για την υγεία των τραυματιών
Την ίδια ώρα, αγωνία επικρατεί για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών. Οι 3 άνδρες από την Κρήτη ήταν στην Αθήνα μαζί με την παρέα τους προκειμένου να κάνουν το μπάτσελορ πάρτι του ενός, ο οποίος παντρεύεται στις 29 Δεκεμβρίου. Οι γονείς και οι συγγενείς τους ήρθαν χθες εκτάκτως στην πρωτεύουσα για να βρεθούν κοντά στα παιδιά τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» και νοσηλεύονται στη Νευροχειρουργική Κλινική. Ο 28χρονος που έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος νοσηλεύεται με ήπια τραύματα ενώ τα δύο αδέρφια – ο 28χρονος και ο 33χρονος – είναι σε σοβαρή κατάσταση με τραύματα στο κεφάλι.

Οι Αρχές κατάφεραν να πάρουν κατάθεση από τον έναν τραυματία, όπως και από τους φίλους τους και τους αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν στο σημείο του αιματηρού περιστατικού.

Οι έρευνες παραμένουν σε εξέλιξη από το Τμήμα Εκβιαστών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις