Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γκάζι: «Βρέθηκαν στο λάθος σημείο» - Τι λένε οι συγγενείς των νεαρών που πυροβολήθηκαν μετά από άγριο καβγά

Γκάζι: «Βρέθηκαν στο λάθος σημείο» - Τι ...

Ο ένας από τους τρεις τραυματίες συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του

Σοκαρισμένοι είναι οι συγγενείς των τριών νεαρών που τραυματίστηκαν μετά από περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στο Γκάζι, έξω από ένα κλαμπ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, νωρίτερα είχε προηγηθεί άγριος καβγάς των νεαρών Κρητικών με δυο άτομα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο. Πάντως, ο ένας από τους τρεις τραυματίες συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του καθώς δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι. 

«Βρέθηκαν στο λάθος σημείο»

Όπως υποστηρίζουν οι συγγενείς των τραυματιών, οι νεαροί βρέθηκαν στο λάθος σημείο. Μάλιστα, ένας από αυτούς ανέφερε στο MEGA: «Ακόμα δεν είδες τίποτα»: «Βρέθηκαν στο λάθος σημείο. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως ο... έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Τα παιδιά είχαν ανέβει για το μπάτσελορ του φίλου τους και σήμερα πιθανότατα θα γύρναγαν στην Κρήτη. Δεν ξέρω τι να πω πραγματικά».

 Οι αστυνομικοί θα πάρουν καταθέσεις από τους τραυματίες μόλις οι γιατροί δώσουν το «πράσινο φως», αλλά και από περίοικους ή αυτόπτες μάρτυρες. Στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει μαρτυρίες ότι πριν τους πυροβολισμούς προηγήθηκε ένταση.

 Το κλιμάκιο της ασφάλειας εκτός από τις καταθέσεις που θα πάρει από την παρέα των Κρητικών -περίπου 6 με 7 άτομα- αναζητά και οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας για να ρίξει φως στην υπόθεση. Η Δίωξη Εκβιαστών έχει αναλάβει την έρευνα για την υπόθεση.

Το χρονικό
 Όλα ξεκίνησαν όταν μια παρέα 7 περίπου ανδρών ήρθαν στην Αθήνα από την Κρήτη και γιόρταζαν σε νυχτερινά κέντρα της περιοχής για το μπάτσελορ ενός από τους φίλους που παντρεύεται σε λίγες ημέρες. Στις 6 το πρωί αποφάσισαν να καθίσουν για φαγητό σε μια πιτσαρία της περιοχής, απέναντι από ένα κλαμπ. Εκείνη την ώρα, πέρασε από το σημείο, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ένα ανθρακί τζιπ και τους έβρεξε με αποτέλεσμα να αντιδράσει η παρέα των 7 ανδρών.

 Στη συνέχεια, λίγα μέτρα πιο κάτω ακινητοποίησε ο οδηγός του αυτοκινήτου το όχημα και βγήκαν από μέσα δύο άτομα. Μάλιστα, ο ένας από τους δύο χαστούκισε έναν από την παρέα των Κρητικών και στη συνέχεια μπήκαν στη μέση και οι υπόλοιπη παρέα. Έπειτα, ένας από τους δύο δράστες έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε τα τρία άτομα. 

 Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Γεννηματάς, με τα τραύματά τους να είναι σοβαρά. Ο πατέρας ενός εκ των θυμάτων ανέφερε στο OPEN πως προσγειώθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος και σπεύδει να σταθεί στον γιο του.

Αυτή την ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών που εξαφανίστηκαν από το σημείο με το τζιπ.

ΠΗΓΗ

 


 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις