Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στα λευκά Σέρρες, Κόνιτσα, Ζαγόρι και Μέτσοβο

Στα λευκά Σέρρες, Κόνιτσα, Ζαγόρι και Μέτσοβο

Δείτε φωτογραφίες

Στα λευκά ντύθηκε μεγάλο μέρος του Νομού Ιωαννίνων και κυρίως περιοχές της Κόνιτσας, του Ζαγορίου και του Μετσόβου, με τη χιονόπτωση να συνεχίζεται και την Περιφέρεια Ηπείρου βρίσκεται σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου έχουν ενεργοποιήσει 14 μηχανήματα για τον αποχιονισμό, ενώ οι υπηρεσίες των Δήμων βρίσκονται επίσης σε ετοιμότητα για να παράσχουν βοήθεια όπου απαιτείται.

Οι περιοχές της Κόνιτσας, του Ζαγορίου και του Μετσόβου είναι εντυπωσιακά ντυμένες στα λευκά, καθώς η χιονόπτωση συνεχίζεται κατά διαστήματα σε διάφορες περιοχές. Για όσους πρόκειται να ταξιδέψουν προς αυτές τις περιοχές, συνιστάται να είναι προετοιμασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες για τα οχήματά τους, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν.

Στα «λευκά» έχουν ντυθεί και η Άνω Βροντού και ο Λαϊλιάς στις Σέρρες, καθώς η χιονόπτωση που ξεκίνησε χθες το βράδυ συνεχίζεται, χωρίς βέβαια την ίδια ένταση και αυτήν την ώρα.

Το ύψος του χιονιού έχει φτάσει τους σαράντα πόντους, ενώ πριν από λίγη ώρα, ξέσπασε χιονοθύελλα. Εκχιονιστικά μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και του Δήμου Σερρών από νωρίς το πρωί καθαρίζουν από το χιόνι τους δρόμους.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχουν δημιουργηθεί ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ η κίνηση των οχημάτων γίνεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις