Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Θα έχουμε εξελίξεις» - Γρίφος από τον δικηγόρο της οικογένειας της 50χρονης που την κατασπάραξαν σκυλιά

«Θα έχουμε εξελίξεις» - Γρίφος από τον δ...

«Βλέπουμε στην αρχή ότι ο κατηγορούμενος άλλα πράγματα έλεγε, άλλα έγιναν κι άλλα αποδεικνύονται», είπε

Να ερευνηθούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης ζήτησε ο δικηγόρος της οικογένειας της 50χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο όταν την κατασπάραξαν στην αυλή του σπιτιού της, τα τρία σκυλιά του 37χρονου γείτονά της στη Νεοχωρούδα της Θεσσαλονίκης.

O Τάσος Ντούγκας, δικηγόρος της οικογένειας της 50χρονης μίλησε στο MEGA και προανήγγειλε εξελίξεις που «πολλοί δεν θα περιμένουν».

«Ο πρώην σύζυγος του θύματος μαζί με τα παιδιά της έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά και ψάχνουν την αλήθεια. Είναι συγκλονιστική αυτή η ιστορία, γιατί βλέπουμε στην αρχή ότι ο κατηγορούμενος άλλα πράγματα έλεγε, άλλα έγιναν κι άλλα αποδεικνύονται. Θεωρώ ότι σε λίγες μέρες θα έχουμε εξελίξεις που πολλοί δεν περιμένουν», είπε αρχικά ο κ. Ντούγκας.

Μάλιστα σε ερώτηση για το τι εξελίξεις θα είναι αυτές έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τρύπα που είχε ανοιχτεί στην περίφραξη του σπιτιού του 37χρονου και ο οποίος όπως ανέφερε στην απολογία του την άνοιξαν τα σκυλιά και δεν υπήρχε.

«Η τρύπα στον φράχτη δεν μπορούμε να ισχυριστούμε ότι έγινε από τα σκυλιά. Σήμερα που μετρήθηκε η συγκεκριμένη τρύπα έχει διάσταση 18 – 20 εκατοστά. Αυτά τα μεγαλόσωμα σκυλιά δεν υπάρχει περίπτωση να μπορούσαν να περάσουν από εκεί και να μην έχουν τραυματιστεί. Άντε να περνούσε ένα, άντε να περνούσε ένα δεύτερο και τα τρία να πέρασαν από τη συγκεκριμένη τρύπα δεν μπορεί να το πιστέψει κανένας», είπε ακόμα ο δικηγόρος της οικογένειας της 50χρονης.

Όπως ανέφερε ο κ. Ντούγκας επικαλούμενος καταγγελίες αυτοπτών μαρτύρων και κατοίκων της Νεοχωρούδας είναι πως τα σκυλιά ήταν ελεύθερα και εκτός περίφραξης.

«Στην συγκεκριμένη υπόθεση βλέποντας και την παραβατικότητα του κατηγορούμενου δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα. Οφείλουν και πρέπει να εξεταστούν τα πάντα και ζητάμε να συμβεί αυτό. Εμείς δεν δεχόμαστε τον ισχυρισμό ότι τα σκυλιά πέρασαν από τη συγκεκριμένη τρύπα», κατέληξε.

Έρευνα στο σπίτι του ιδιοκτήτη των σκυλιών που κατασπάραξαν την 50χρονη
Σε έρευνα στο σπίτι του ιδιοκτήτη των τριών σκυλιών που πριν από μερικές ημέρες κατασπάραξαν την 50χρονη γυναίκα στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης, προχώρησαν οι Αρχές.

Έπειτα από εισαγγελική εντολή, αστυνομικοί από το Αστυνομικό Τμήμα Ωραιοκάστρου παρουσία πταισματοδίκη έκαναν έρευνα στο χώρο, προκειμένου να συμπληρωθεί ο φάκελος της προανάκρισης.

Ειδικότερα, έλεγξαν τον φράχτη που υπήρχε στην οικία του 37χρονου, καθώς και τον αύλειο χώρο στον οποίο ζούσαν τα τρία τσοπανόσκυλα, ενώ πραγματοποίησαν έρευνα και στον εσωτερικό χώρο του σπιτιού για περαιτέρω στοιχεία σχετικά με την υπόθεση.

Οι Αρχές θέλησαν με τον τρόπο αυτό να ελέγξουν τα όσα ανέφερε ο 37χρονος στην απολογία του. Ότι δηλαδή δεν υπήρχε τρύπα στο σύρμα του φράκτη και ότι την άνοιξαν τα σκυλιά όταν φοβήθηκαν από τον ήχο των εργασιών που έκανε στον κήπο της η άτυχη 50χρονη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις