Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ατζούν Ιλίτζαλι: Ανακοίνωσε πότε κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος του Survivor

 Ατζούν Ιλίτζαλι: Ανακοίνωσε πότε κάνει ...

«Δεν θα υπάρχουν μηνύματα, καταργείται η ψηφοφορία, αυτό σημαίνει ότι φέτος θα είναι μία αγωνιστική χρονιά» ανέφερε ο Τούρκος παραγωγός

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι ανακοίνωσε την πρεμιέρα του νέου κύκλου του Survivor και εξήγησε τι αλλαγές θα δει το κοινό.

Ο Τούρκος παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Fay's Time» κι ανέφερε πως ο νέος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιανουαρίου.

«Σήμερα είναι το τελευταίο κάστινγκ. Θα βγούμε στον αέρα στις 7 Ιανουαρίου. Θα επιστρέψουν κάποιοι παίκτες από προηγούμενους κύκλους, γιατί θεωρώ ότι ο κόσμος θέλει να δει λίγο περισσότερο κάποιους παίκτες. Πρέπει να δώσουμε περισσότερες ευκαιρίες», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τις αλλαγές που θα γίνουν στο φετινό Survivor, δήλωσε: «Έρχονται μεγάλες αλλαγές αυτή τη χρονιά. Καταρχάς, αλλάζουν οι κανόνες. Δεν θα υπάρχουν μηνύματα, καταργείται η ψηφοφορία. Αυτό σημαίνει ότι φέτος θα είναι μία αγωνιστική χρονιά».

Τέλος, πρόσθεσε: «Κάθε παίκτης αποφασίζει μόνος του για το μέλλον του. Όποιος χάνει στο αγώνισμα, θα αποχωρεί. Φυσικά, θα υπάρχουν τα συμβούλια του νησιού κι οι υποψήφιοι. Η αποχώρηση θα πραγματοποιείται μεταξύ δύο ατόμων».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight