Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άνεμοι 7 μποφόρ ανάγκασαν αεροπλάνο να προσγειωθεί στα Χανιά αντί για το Ηράκλειο

Άνεμοι 7 μποφόρ ανάγκασαν αεροπλάνο να π...

Οι άνεμοι ξεπέρασαν τα κανονικά όρια ασφαλούς προσγείωσης

Δύσκολες είναι οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» καθώς αεροπλάνο που ξεκίνησε από την Αθήνα αναγκάστηκε να προσγειωθεί στα... Χανιά.

Σύμφωνα με το cretapost το βράδυ της Πέμπτης 14/12 οι ισχυροί άνεμοι 7 μποφόρ ανάγκασαν τον κυβερνήτη του αεροπλάνου από Αθήνα να αποφασίσει για μια ασφαλέστερη λύση, με αποτέλεσμα το αεροσκάφος να αλλάξει προορισμό και από το Ηράκλειο, προσγειώθηκε τελικά στο Διεθνές Αεροδρόμιο των Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» στις 21.41.

Οι άνεμοι, που ξεπέρασαν τα κανονικά όρια ασφαλούς προσγείωσης, ανέστειλαν την απόπειρα προσγείωσης του αεροπλάνου στο Ηράκλειο, με το πλήρωμα να λαμβάνει την απόφαση για αλλαγή πορείας προκειμένου να εξασφαλίσει την ασφάλεια των επιβατών και του πληρώματος.

Η προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης του αεροπλάνου από την Αθήνα ήταν στις 8 παρά πέντε το βράδυ, αλλά αναχώρησε εντέλει στις 20.16. Δεν κατάφερε να προσγειωθεί στο Ηράκλειο, αλλά τέλος καλό, όλα καλά, προσγειώθηκε στα Χανιά στις 21.41. Οι επιβάτες θα μεταβούν στο Ηράκλειο με λεωφορεία μισθωμένα από την αεροπορική εταιρεία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις