Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πώς σημειώθηκε το τροχαίο με το τραμ- Η παράσυρση 2 πεζών

Πώς σημειώθηκε το τροχαίο με το τραμ- Η ...

Μία γυναίκα σκοτώθηκε επί τόπου, ενώ ένας άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Νίκαιας

 

Σοβαρά τραυματισμένος εξακολουθεί να νοσηλεύεται ένας άνδρας, μετά το δυστύχημα που σημειώθηκε στο Παλαιό Φάληρο, όταν ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, χτύπησε 2 άτομα και στη συνέχεια προσέκρουσε σε διερχόμενο τραμ.

Από τη σύγκρουση σκοτώθηκε μία γυναίκα.

Ο οδηγός, ισχυρίστηκε πως οδηγούσε με 40 χιλιόμετρα την ώρα και άγνωστο γιατί, έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Οριστικές απαντήσεις ως προς αυτό θα δώσουν οι έρευνες της Τροχαίας.

Η στιγμή της σύγκρουσης
 Στο βίντεο διακρίνεται το μοιραίο αυτοκίνητο να πηγαίνει με ταχύτητα, να καβαλάει το πεζοδρόμιο, να χτυπάει τους πεζούς, και έπειτα να χτυπάει το τραμ - η σύγκρουση δεν καταγράφηκε στο βίντεο.

Το χρονικό
 
Σύμφωνα με την αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι κοντά στην στάση «Εδέμ», όταν αυτοκίνητο που κινούνταν στην λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Γλυφάδα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτίας εξετράπη δεξιά της πορείας του και ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, όπου παρέσυρε την άτυχη γυναίκα και τον άντρα και στην συνέχεια συγκρούστηκε με το τραμ.

Μία γυναίκα, πεζή, σκοτώθηκε επί τόπου, ενώ ένας άνδρας, επίσης πεζός, τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Στο νοσοκομείο πήγε για προληπτικούς λόγους και ο οδηγός, ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη και κρατείται για να δώσει εξηγήσεις. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η τροχαία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις