Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Οικονόμου: Υπάρχουν στοιχεία για το άτομο που έδωσε τις φωτοβολίδες

Οικονόμου: Υπάρχουν στοιχεία για το άτομ...

Σύμφωνα με δηλώσεις του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, έχει ήδη κατανομαστεί το άτομο που έδωσε τις φωτοβολίδες στα επεισόδια στον Ρέντη, με αποτέλεσμα και τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού

Στον εντοπισμό του ατόμου που έδωσε στον 18χρονο τη ναυτική φωτοβολίδα που τραυμάτισε τον αστυνομικό κατά τα επεισόδια στου Ρέντη, του οποίου το πόδι ακρωτηριάστηκε, έφτασαν οι αστυνομικές έρευνες, σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Οικονόμου δήλωσε ότι θα υπάρξουν κι άλλες συλλήψεις πέρα από αυτή του 18χρονου, επισημαίνοντας πως ο άνθρωπος που τους προμήθευσε με φωτοβολίδες, πέτρες και ξύλα έχει κατονομαστεί και όλα τα στοιχεία που έχουν οι Αρχές στη διάθεσή τους αξιοποιούνται.

«Θα έχουμε συλλήψεις, δεν θα μείνουμε μόνη στη συγκεκριμένη σύλληψη του καθ ομολογία δράστη. Υπάρχει πλήθος στοιχείων. Θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια να φτάσουμε στον καθοδηγητή,. Έχει κατονομαστεί από το δράστη άνθρωπος που παρακίνησε τα μέλη αυτής της συμμορίας να βγουν από την εξέδρα και να επιτεθούν τους αστυνομικούς. Είναι ο άνθρωπος που εφοδίασε με όπλα, φωτοβολίδες ξύλα πέτρες τα οποία είχε κρύψει σε χώρο εκτός γηπέδου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου και πρόσθεσε: «Αναζητούμε τον άνθρωπο αυτό αξιοποιώντας με βάση πληροφορίες και αξιοποιώντας μια σειρά από στοιχεία. Υπάρχουν ενδείξεις και στοιχεία, η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη».

Διαβαστε στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports