Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λάρισα: Δεκάδες μετανάστες εγκαταλείφθηκαν σε παραλία και ένας βρέθηκε νεκρός σε πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου

Λάρισα: Δεκάδες μετανάστες εγκαταλείφθηκ...

36 μετανάστες βρίσκονται σε χώρο του Αστυνομικού μεγάρου Λάρισα

Μια περίεργη υπόθεση ξετυλίχθηκε το πρωί της Δευτέρας (11.12.2023) στη Λάρισα όταν οι Αρχές εντόπισαν μετανάστες κοντά στην παραλία του Αγιόκαμπου, ενώ ύστερα από καταδίωξη εντοπίστηκε νεκρός ένας μετανάστης στο πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλα ξεκίνησαν στις 2.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας οι Λιμενικές αρχές ειδοποιήθηκαν για την ύπαρξη μεταναστών μεταξύ της Ακτής Παπακώστας στον Αγιόκαμπο του Δ. Αγιάς και της κοινότητας Κεραμιδίου Μαγνησίας. Όταν έφτασαν στη σημείο διαπίστωσαν πως 30 μετανάστες είχαν εγκαταληφθεί στο σημείο, ανάμεσά τους και γυναικόπαιδα

Λίγη ώρα αργότερα, αστυνομικοί έκαναν σήμα σε αυτοκίνητο που κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα κάνοντας ελιγμούς στο δρόμο Αγιάς Λάρισας. Ο οδηγός του οχήματος δεν σταμάτησε για έλεγχο με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.

Προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψη ο οδηγός μπήκε σε αδιέξοδο, εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή.Μέσα στο όχημα επέβαιναν 7 μετανάστες, μεταξύ αυτών και τρεις ανήλικοι. Ωστόσο, στο πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου εντοπίστηκε άντρας, 59 χρόνων που έφερε τραύματα στο κεφάλι του.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λ Λάρισας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι 36 μετανάστες βρίσκονται σε χώρο του Αστυνομικού μεγάρου Λάρισας όπου γίνεται η καταγραφή τους και αναμένεται στη συνέχεια να μεταφερθούν σε δομή φιλοξενίας μεταναστών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις