Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μαθήτρια χτυπήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα μέσα σε σχολείο - Στόλιζε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Μαθήτρια χτυπήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα μ...

Την ώρα που έβαζε στην πρίζα τα λαμπάκια

Σε σοκ βρίσκονται μαθητές, δάσκαλοι και γονείς στο Γυμνάσιο Χερσονήσου όπου μια μαθήτρια χτυπήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα την ώρα που στόλιζε το χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με συμμαθητές και εκπαιδευτικούς, το πρωί της Παρασκευής.

Στην προσπάθειά της να βάλει στην πρίζα τα λαμπιόνια του χριστουγεννιάτικου δέντρου, η μαθήτρια χτυπήθηκε από ρεύμα. Άμεσα οι καθηγητές της την μετέφεραν στο Κέντρο υγείας Χερσονήσου με τους γιατρούς να κρίνουν επιβεβλημένη την μεταφορά της ανήλικης στο ΠΑΓΝΗ.

 Σύμφωνα με το neakriti η υγεία του κοριτσιού δεν διατρέχει κίνδυνο ωστόσο το περαστικό προκάλεσε αναστάτωση στην σχολική κοινότητα και όχι μόνο.

Άμεσα η δημοτική αρχή έσπευσε σε αυτοψία στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις του σχολείου με τον ηλεκτρολόγο να σημειώνει πως και το ηλεκτρολογικό σύστημα του σχολείου και το αντιηλεκτροπληξιακό ρελέ λειτουργούν σωστά.

Όπως τονίζουν οι αρμόδιοι το πιθανότερο σενάριο για την διαρροή του ρεύματος και την ηλεκτροπληξία που υπέστη η μαθήτρια, είναι ότι είτε κάποιο φωτάκι είτε κάποιο καλώδιο είχαν φθορά.

 Το ρελέ διαρροής, δεν λειτούργησε, όπως τονίζει και ο πατέρας της μαθήτριας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χτυπήσει την κόρη του το ρεύμα. «Έχουμε ελέγξει όλα τα σχολεία και το συγκεκριμένο και οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις λειτουργούν σωστά», λέει ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Χερσονήσου την ώρα που η νεαρή μαθήτρια εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις