Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κασσελάκης στην ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ: Στην ώρα του το Συνέδριο

Κασσελάκης στην ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ: Στην ώρα του ...

Όλα όσα είπε

Συνεδρίασε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ και σύμφωνα με πηγές από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι «Το Συνέδριο πρέπει να γίνει στην ώρα του».

Επίσης, ο Στέφανος Κασσελάκης εισηγήθηκε να προχωρήσει η υλοποίηση των περιφερειακών συνεδρίων, όπως και η συγκρότηση των ομάδων εργασίας, καθώς και ο σχεδιασμός της διπλής καμπάνιας για τη στέγαση και την ακρίβεια.

 Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε την σημερινή συνεδρίαση περισσότερο ως ανοιχτή συζήτηση ενός άτυπου πολιτικού κέντρου, καθώς την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν προσωπικές συναντήσεις με τα μέλη για τις χρεώσεις τους.

Για το θέμα των αποχωρήσεων η Γραμματέας και ο Αναπληρωτής Γραμματέας του κόμματος ενημέρωσαν ότι «Οι αποχωρήσεις δεν θα φτάσουν ούτε τα 3.000 μέλη. Από την ροή των παραιτήσεων κρίνουμε ότι δύσκολα θα ξεπεραστεί αυτός ο αριθμός, ενώ στις Νομαρχιακές Επιτροπές φαίνεται ότι στην συντριπτική πλειονότητά τους δεν υπάρχουν ( κατά μέσο όρο) πάνω από 5 αποχωρήσεις. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που ήταν εξ αρχής αναμενόμενες».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις