Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επετειακό φέτος το Χριστουγεννιάτικο πάρκο του Αιγίου, αλλά με «Σπιτάκι της Αγάπης»- Έναρξη με Alcatrash- Τι θα δούμε

Επετειακό φέτος το Χριστουγεννιάτικο πάρ...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Ένα Χριστουγέννιατικο όνειρο που ξεκίνησε το 2012 και ζωντανεύει κάθε χρόνο στην καρδιά του Αιγίου

Οι προετοιμασίες για το Πάρκο των Χριστουγέννων στο Αίγιο κορυφώνονται και μόνο λίγες μέρες απομένουν για να ανοίξει τις πύλες του και να υποδεχτεί τον κόσμο, στις 13 Δεκεμβρίου.

«Το φετινό Πάρκο δεν θα είναι θεματικό αλλά επετειακό. Η "Ονειροχώρα" θα μας ταξιδέψει σε ένα Χριστουγέννιατικο όνειρο που ξεκίνησε το 2012 και ζωντανεύει κάθε χρόνο στην καρδιά του Αιγίου» αναφέρει στο thebest.gr η πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ Διαμάντω Βασιλακοπούλου. Τα παιχνίδια θα είναι περισσότερα «θέλουμε να μένει ο κόσμος μέσα στο Πάρκο και όχι να είναι μόνο ένα πέρασμα, αλλά και να έχει περισσότερη ζωή».

Το Πάρκο των Χριστουγέννων θα κάνει έναρξη φέτος με το συγκρότημα Alcatrash, αλλά «από την πρώτη μέρα μέχρι και την τελευταία στις 6 Ιανουαρίου, στο Πάρκο θα υπάρχει ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων, το οποίο θα είναι ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό. Τα δρώμενα, θα γίνουν τόσο μέσα στο Πάρκο όσο και ακριβώς δίπλα, στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων. Επίσης, θα γίνουν και πολλές εκδηλώσεις στους δρόμους του Αιγίου. Εκτός από τις εκδηλώσεις που θα περιλαμβάνουν θέατρο, μουσική, face painting, διάβασμα παραμυθιών, φέτος θα δώσουμε και ένα ανθρώπινο προφίλ. Τι σημαίνει αυτό; Στο πρόγραμμα υπάρχουν εκδηλώσεις για παιδιά ευάλωτων οικογενειών, θα γίνει εθελοντική αιμοδοσία αλλά θα έχουμε και ένα σπιτάκι μέσα στο Πάρκο, που το ονομάζουμε «Σπίτι Αγάπης», που όλο το χρονικό διάστημα λειτουργίας του πάρκου θα μαζεύονται τρόφιμα και παιχνίδια» περιγράφει η πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ.

Τα σπιτάκια μέσα στο Πάρκο, θα έχουν την δική τους, διαφορετική αξία «φέτος θα υπάρχει σπιτάκι, που θα μπορούν οι επισκέπτες να πιούν τη ζεστή τους σοκολάτα και αλλά τέτοια εδέσματα, γλυκά και λιχουδιές, ενώ σε κάποια άλλα θα υπάρχουν μικροπωλητές με δώρα, σε προσιτές τιμές».

Θα δεσπόζουν οι μουσικές και οι θεατρικές εκδηλώσεις, καθώς η ΔΗΚΕΠΑ έχει φροντίσει να έχει συνεργασία με πολιτιστικούς συλλόγους, σχολεία, προσκόπους και τοπικές μπάντες.

«Θέλουμε να υπάρχει ευρεία συμμετοχή του κόσμου του Αιγίου με δρώμενα όχι μόνο για μικρά παιδιά αλλά και για μεγαλύτερα».

Στο κλείσιμο του Πάρκου των Χριστουγέννων, τα Θεοφάνεια, η δημοτική αρχή θα κόψει Πρωτοχρονιάτικη πίτα, θα χαιρετίσει και θα ευχαριστήσει τον κόσμο και θα ανανεώσει το ραντεβού για τα επόμενα Χριστούγεννα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις