Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Λιόλιος: "Η αθλητική Ελλάδα πρωταγωνίστρια ξανά στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα"

Λιόλιος: "Η αθλητική Ελλάδα πρωταγω...

Η Ελλάδα θα είναι μία εκ των τεσσάρων χωρών που θα φιλοξενήσουν Προολυμπιακό Τουρνουά

Η Ελλάδα θα αγωνιστεί εντός έδρας για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος μίλησε από την Γενεύη στην επίσημη ιστοδελίδα της Ομοσπονδίας για την ανάληψη του Προολυμπιακού από την χώρα μας.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΟΚ:
"Είναι μεγάλη η τιμή η FIBA να μας εμπιστευθεί τη διεξαγωγή του Προολυμπιακού τουρνουά αλλά παράλληλα επίσης μεγάλη είναι και η ευθύνη που αναλαμβάνουμε ως Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.
Μετά από 16 χρόνια μια διοργάνωση Παγκοσμίου ενδιαφέροντος φιλοξενείται ξανά στην Ελλάδα. Η τελευταία μεγάλη διοργάνωση ήταν το Προολυμπιακό τουρνουά του 2008 στην Αθήνα και τώρα ξανά ένα Προολυμπιακό τουρνουά, αυτό του 2024 φιλοξενείται στο Πειραιά.
Η διοργάνωση αυτή σηματοδοτεί κάτι πολύ περισσότερο από μια απλή διοργάνωση. Η αθλητική Ελλάδα πρωταγωνίστρια ξανά στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, η μπασκετική Ελλάδα του 2024 είναι μια Ελλάδα που περήφανα βγαίνει μπροστά στο Παγκόσμιο στερέωμα και δείχνει το δρόμο σε όλη τη κοινωνία. Ένας δρόμος βασισμένος στην εξωστρέφεια και στις αρχές και τις αξίες του Ολυμπισμού.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports