Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Από 30/11 στις Ελληνικές αίθουσες το φιλμ τρόμου "Παιχνίδια Θανάτου"

Από 30/11 στις Ελληνικές αίθουσες το φιλ...

Με τους Άζα Μπάτερφιλντ του «Sex Education» & τη Ναταλία Ντάιερ του «Stranger Things»), από την εταιρεία παραγωγής των αδερφών Ρούσο

Το φιλμ τρόμου με τίτλο «Παιχνίδια Θανάτου - All Fun and Games» με τους Άζα Μπάτερφιλντ («Sex Education») & Ναταλία Ντάιερ («Stranger Things»), από την εταιρεία παραγωγής των αδερφών Ρούσο, ντεμπουτάρει αυτή την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023 στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή της Τhe Film Group.

Η σκηνοθεσία του φιλμ είναι των Ari Costa και Eren Celeboglu.

Λίγα λόγια για την ταινία

Ένα φαινομενικά αθώο και χαλαρό παιχνίδι μεταξύ εφήβων έχει ως αποτέλεσμα τον δαιμονισμό ενός εξ’ αυτών, του Μάρκους. Για να τον σώσουν, τα αδέρφια και οι φίλοι του καλούνται να συμμετέχουν σε μια σειρά δαιμονικών παιχνιδιών όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο, αφού η ήττα συνεπάγεται τον θάνατο των χαμένων. Τα «Παιχνίδια Θανάτου» εξερευνούν το οικογενειακό τραύμα και την ισχύ της οικογένειας, όταν αυτή αντιμετωπίζει ενωμένη ακόμα και την πιο μεγάλη απειλή.

Σε παραγωγή των αδερφών Τζο και Άντονι Ρούσο («Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη», "Captain America, Ο Στρατιώτης του χειμώνα", «Τάιλερ Ρέικ: Η Φυγάδευση») με τους Άζα Μπάτερφιλντ («Sex  Education») και Ναταλία Ντάιερ («Stranger  Things»), η ταινία αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο των Ari Costa και Eren Celeboglu, οι οποίοι συνυπογράφουν το σενάριο μαζί & με τον JJ Braider.

Παίζουν και οι Benjamin Evan Ainsworth, Laurel Marsden και Annabeth Gish.

Η ταινία αναμένεται για προβολή και στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Επιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture