Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ναυάγιο της Λέσβου: Η στιγμή που διασώζεται ο Αιγύπτιος ναυτικός- BINTEO

Ναυάγιο της Λέσβου: Η στιγμή που διασώζε...

Ο Αιγύπτιος ναυτικός που ήταν τραυματισμένος ελαφρά στο κεφάλι είναι σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς σε καλή κατάσταση και η υγεία του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Ένα βίντεο από τη στιγμή της διάσωσης του Αιγύπτιου ναυτικού, που εντοπίστηκε σώος πάνω σε βαρέλι μετά το ναυάγιο ανοιχτά της Λέσβου, έδωσε στη δημοσιότητα το ΓΕΕΘΑ.

Στο βίντεο φαίνεται ο ναυτικός που ανεβαίνει στο ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού με καλάθι. Ο Αιγύπτιος ναυτικός που ήταν τραυματισμένος ελαφρά στο κεφάλι είναι σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς σε καλή κατάσταση και η υγεία του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Στην πρώτη κατάθεσή του ο Αιγύπτιος ναυτικός που διασώθηκε από το ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικούανέφερε ότι «το πλοίο «RAPTOR» είχε εισροή υδάτων από το βράδυ του Σαββάτου και τα αντλούσαν...γιατί τέτοιες οδηγίες τους δοθηκαν»!

O ναυτικός ανέφερε επίσης ότι είδε να βουτάνε στη θάλασσα πριν βουλιάξει το πλοίο αλλά 5 άτομα... χωρίς όμως να είναι σίγουρος για τον αριθμό των ναυτικών που εγκατέλειψαν το φορτηγό πλοίο.

Ο Αιγύπτιος ναυτικός ανέφερε ακόμα ότι δεν είδε οι άνδρες που πήδηξαν στη θάλασσα να φορούσαν σωσίβια, γεγονός το οποίο μαρτυρά ότι δεν έγινε οργανωμένη κίνηση για να φύγουν από το πλοίο που βυθιζόταν.

Όπως είναι γνωστό, ο Αιγύπτιος ναυτικός, μέλος του πληρώματος του πλοίου «RAPTOR» που βυθίστηκε ανοικτά της Λέσβου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις