Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ζωντανός ναυτικός του πλοίου που βυθίστηκε στη Λέσβο - Είχε μηχανική βλάβη, εξέπεμψε σήμα «mayday» και χάθηκε από τα ραντάρ

Ζωντανός ναυτικός του πλοίου που βυθίστη...

Μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού

Συναγερμός έχει σημάνει στις ελληνικές Αρχές καθώς, βυθίστηκε φορτηγό πλοίο με 14 άτομα πλήρωμα και σημαία από τις νήσους Καμόρες, στην θαλάσσια περιοχή 4,5 μιλίων νοτιοδυτικά της  Λέσβου.

Στην περιοχή πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι που φτάνουν τα 8 μποφόρ, ενώ η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης για να βρεθούν οι επιβαίνοντες του πλοίου είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Εξέδωσε «May Day» - Διασώθηκε ένα άτομο

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τις 7 το πρωί δήλωσε μηχανική βλάβη, ενώ στις 8:20 έστειλε σήμα «may day» όπου δήλωσε και κάποια κλίση. Λίγη ώρα αργότερα χάθηκε από τα ραντάρ.

Μέχρι στιγμής έχει βρεθεί από τις Ελληνικές Αρχές ένα άτομο, το οποίο ανασύρθηκε από ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ 13 ακόμα αγνοούνται.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, στην περιοχή βρίσκονται πέντε φρεγάτες, ενώ έχουν αποπλεύσει και τρία σκάφη του Λιμενικού. Στην επιχείρηση συνδράμει από αέρος ένα ελικόπτερο και έχει ενεργοποιηθεί και φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού.

Είχε αναχωρήσει από Αίγυπτο με προορισμό την Κωνσταντινούπολη

Το πλοίο είχε αναχωρήσει από τη Δεκέλεια της Αιγύπτου φορτωμένο με αλάτι και τελικό προορισμό το λιμάνι της Κωνσταντινούπολης. Μεταξύ των μελών του πληρώματος περιλαμβάνονται δύο υπήκοοι Συρίας ένας Ινδός και 11 Αιγύπτιοι.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις