Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Παιανία: 55χρονος προσπάθησε να ασελγήσει σε 15χρονη έναντι αμοιβής σε στάση λεωφορείου

Παιανία: 55χρονος προσπάθησε να ασελγήσε...

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών

Χειροπέδες σε έναν 55χρονο Πακιστανό πέρασαν νωρίς το πρωί της Τετάρτης (22.11.2023) αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Παιανίας, μετά την καταγγελία μίας 15χρονης μαθήτριας ότι επιχείρησε να ασελγήσει σε βάρος της, σε στάση λεωφορείου.

Ο 55χρονος προσέγγισε την 15χρονη και –σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.- προέβη σε χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα. Ο ίδιος φέρεται ότι επέμενε να της δείξει στο κινητό του τηλέφωνο ακατάλληλο περιεχόμενο και της πρότεινε να προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της, έναντι αμοιβής. Η 15χρονη μαθήτρια κατάφερε να απομακρυνθεί από τον δράστη και να επιβιβαστεί στο λεωφορείο, καλώντας παράλληλα την Άμεση Δράση.

 Κατά την προανακριτική έρευνα και έπειτα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, επετεύχθη ο εντοπισμός του 55χρονου μέσα σε λεωφορείου, με τον άνδρα από το Πακιστάν να προβάλει αντίσταση στη σύλληψη του και τελικά να οδηγείται στο Τμήμα Ασφαλείας Παιανίας, όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης. Μετά από έρευνα, στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 0,93 γραμμ. κάνναβης, 650 ευρώ και κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, με τη δικογραφία σε βάρος του να αφορά τα αδικήματα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, της απόπειρα ασέλγειας με ανήλικο μετ’ αμοιβής, της παράβασης της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και της απείθειας.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις