Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μπραντ Πιτ-Η διαγραμμένη ανάρτηση του γιου του για τη Γιορτή του Πατέρα: Χρόνια πολλά απαίσιε άνθρωπε...

Μπραντ Πιτ-Η διαγραμμένη ανάρτηση του γι...

Το Insta story του Παξ πριν από τρία χρόνια, που φέρνει στο φως η Daily Mail

Μία -διαγραμμένη, πλέον- ανάρτηση που είχε κάνει ο γιος του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί, Παξ, για τη «Γιορτή του Πατέρα», πριν τρία χρόνια, βγήκε τώρα στο φως της δημοσιότητας.

Ο 19χρονος που υιοθέτησε το ζευγάρι στο παρελθόν, είχε γράψει κάτι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για τον Μπραντ Πιτ, το οποίο αποδεικνύει ότι δεν είχαν καλές σχέσεις.

Μάλιστα, επιβεβαιώνει ίσως και τα όσα υποστήριξε η Αντζελίνα Τζολί για την επιθετική συμπεριφορά του Χολιγουντιανού σταρ, ως προς την ίδια, αλλά και τα παιδιά τους.

Σε ένα Instagram story, το οποίο ο Παξ έσβησε αμέσως, όμως η Daily Mail πρόλαβε να αποθηκεύσει, ο γιος του γράφει: «Ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα σε αυτόν τον παγκόσμιας κλάσης κόπ... Χρόνο με τον χρόνο, ξανά και ξανά, αποδεικνύεις στον εαυτό σου ότι είσαι ένα απαίσιο και ποταπό πρόσωπο. Δεν έχεις καμία εκτίμηση ή ενσυναίσθηση απέναντι στα 4 μικρότερα παιδιά σου που τρέμουν από φόβο όταν βρίσκονται μπροστά σου. Ποτέ δεν θα καταλάβεις τη ζημιά που έχεις κάνει στην οικογένειά μου, γιατί είσαι ανίκανος να το κάνεις. Έχεις κάνει τη ζωή των πιο κοντινών μου ανθρώπων μια συνεχή κόλαση. Μπορείς να λες στον εαυτό σου και στον κόσμο ό,τι θες, αλλά η αλήθεια θα έρθει στο φως κάποια μέρα. Οπότε, χρόνια πολλά για την Ημέρα του Πατέρα, απαίσιε άνθρωπε...».

Το διαζύγιο του άλλοτε ερωτευμένου ζευγαριού, κάθε άλλο παρά αναίμακτα «βγήκε» και η επιμέλεια των παιδιών τους είναι ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα που έχουν προκύψει.

H Αντζελίνα Τζολί πρόσφατα, κατηγόρησε τον δικαστή που ανέλαβε την υπόθεση επιμέλειας των παιδιών τους, ότι δεν τη διαχειρίστηκε σωστά, καθώς ήταν «διεφθαρμένος» και «προκατειλημμένος» μαζί της και ευνόησε έτσι, τον πρώην σύζυγό της.

Σε μια δισέλιδη επιστολή που έλαβε η Post, η ηθοποιός προτρέπει τον κυβερνήτη της Καλιφόρνια, Γκάβιν Νιούσομ να υποστηρίξει τον «νόμο του Piqui», κατά τον οποίο απαιτείται εκπαίδευση σε όλους τους δικαστές, διαμεσολαβητές και όσους έχουν θέσεις στο δικαστήριο, σχετικά με θέματα ενδοοικογενειακής βίας και τις επιπτώσεις της παιδικής κακοποίησης και των τραυμάτων που αφήνει.

Μπορεί η Τζολί να μην έχει καταφέρει όσα ήθελε στα νομικά ζητήματα, αλλά τουλάχιστον τα παιδιά της φαίνεται να έχουν «διαλέξει» να πάρουν το μέρος της. Εκτός από τη Ζαχάρα που συστήνεται ως Τζολί, η ηθοποιός όταν ήρθε στην Ελλάδα, δεν ήταν μόνη, αλλά με τους δύο γιους της, Μάντοξ και Παξ.

Σε κατάθεσή της, η Τζολί είχε περιγράψει το βίαιο ξέσπασμα του πρώην συζύγου της, τον Σεπτέμβριο του 2016, όταν εκείνοι και τα έξι παιδιά τους πετούσαν από τη Γαλλία στην Καλιφόρνια με ένα ιδιωτικό τζετ.

«Ο Πιτ έπνιξε ένα από τα παιδιά και χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο» και «άρπαξε την Τζολί από το κεφάλι και την κούνησε», αναγράφονται στην κατάθεση, προσθέτοντας ότι κάποια στιγμή «έχυσε μπύρα στην Τζολί. Σε ένα άλλο, έριξε μπύρα και κόκκινο κρασί στα παιδιά». Παρά την πίεση από την πλευρά της Τζολί να διερευνηθεί περαιτέρω το θέμα, οι αρχές δεν αποφάσισαν καμία ποινική δίωξη εις βάρος του Πιτ. Μόλις μερικές μέρες μετά το οικογενειακό ταξίδι, η Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

Οι δικηγόροι του Μπραντ Πιτ δεν απάντησαν αμέσως στη σωρεία τηλεφωνημάτων και emails που δέχτηκαν, ώστε να δοθεί μία απάντηση σε όσα κατηγορείται.

Το 2016, ανώνυμα πηγές από το περιβάλλον του Πιτ πήραν θέση απέναντι σε όσα ακούγονται για την κακομεταχείριση των παιδιών του από τον ίδιο και ανέφεραν πως δεν είχε συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight