Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Παρέμβαση Κ. Σπηλιόπουλου στην δραματική συνεδρίαση του ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ

Παρέμβαση Κ. Σπηλιόπουλου στην δραματική...

"Στις πλατείες υπάρχει οργή αλλά και άγνοια, λαϊκισμός και ιδεοληψίες", είπε ο Αχαιός βουλευτής

Σε εξέλιξη είναι η συνεδρίαση του διευρυμένου ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, στην οποία συνεχίζονται οι τοποθετήσεις βουλευτών: Τα "βογκητά" να ακουστούν όχι από τις "πλατείες", αλλά από τα "Βόρεια Προάστια" με τους φόρους που πρέπει να μπουν στα εισοδήματα και στην ακίνητη περιουσία, είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, στην τοποθέτησή του, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γρηγόρης Νιώτης Έχει σημάνει το τέλος εποχής για όλους και θα έχουμε ανακατατάξεις, επισήμανε από την μεριά του ο Κώστας Σπηλιόπουλος, ο οποίος αναφερόμενος στα τεκταινόμενα στην κοινωνία εκτίμησε ότι από τη μια υπάρχουν οι δυνάμεις του εκσυγχρονισμού και της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας και από την άλλη οι δυνάμεις της εύκολης διαμαρτυρίας και του λαϊκισμού.

Ο κ. Σπηλιόπουλος, ανέφερε ότι χωρίς απολογισμό και αποτελεσματική κυβέρνηση δεν μπορούμε να πείσουμε την κοινωνία, ενώ πρόσθεσε ότι με τον κατήφορο που πήρε η χώρα κινδυνεύει το μέγα κεκτημένο μας ως χώρα, το ευρώ.

Η "πλατεία" και οι "αγανακτισμένοι" έχουν την συμμετοχή των πραγματικά θιγομένων, αλλά εκεί υπάρχει και οργή και άγνοια και λαϊκισμός και ιδεοληψία, είπε επίσης ο κ. Σπηλιόπουλος.

Το Μεσοπρόθεσμο θα το ψηφίσουμε, ωστόσο δεν καταλαβαίνω γιατί προχωράμε σε νέα δανειακή σύμβαση εκτός μηχανισμών που θα ανεβάσει το χρέος στα 355 δισεκατομμύρια το 2014, είπε η Κατερίνα Μπατζελή η οποία είπε επίσης ότι στο Μεσοπρόθεσμο δεν υπάρχει στίγμα ενίσχυσης της παραγωγής. Επιπλέον η κ. Μπατζελή εκτίμησε ότι αν το δημοψήφισμα είναι "μέσα ή έξω από το ευρώ" είναι λάθος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις