Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: «Τύμπανα πολέμου» στο Νότιο Διαμέρισμα για την πιθανή εγκατάσταση μεταναστών

Πάτρα: «Τύμπανα πολέμου» στο Νότιο Διαμέ...
Ξανάλατος Νίκος

Αποφάσεις για δυναμικές κινητοποιήσεις θα πάρουν αύριο οι κάτοικοι

Ανοικτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας, για να αποτρέψουν την μετακίνηση μεταναστών στην περιοχή του Νοτίου Διαμερίσματος με την έναρξη λειτουργίας  του νέου λιμανιού, έχουν προγραμματίσει για αύριο Τέταρτη στις 8 το βράδυ,  οι κάτοικοι της περιοχής.  Η ανησυχία και ο φόβος που προκαλούν ο φήμες για επιθέσεις αλλοδαπών σε γυναίκες και παιδιά, σε περιοχές του Νοτίου διαμερίσματος  αυξάνεται και οι κάτοικοι δηλώνουν αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν- όπως καταγγέλλουν- την περαιτέρω υποβάθμιση της περιοχής τους.

Ο τρόμος στην περιοχή είναι διάχυτος, ενώ προβληματισμό προκαλούν οι καταλήψεις που ήδη έχουν ξεκινήσει από αλλοδαπούς, εγκαταλελειμμένων κτισμάτων από  βιοτεχνίες και παλαιές βιομηχανίες στην περιοχή. Οι κάτοικοι φοβούνται πως η ζωή τους θα αλλάξει ριζικά  και πως όσα άκουγαν να συμβαίνουν μέχρι τώρα στις περιοχές που υπάρχουν πρόχειροι καταυλισμοί, θα τα ζήσουν.

Σκέφτονται να αντιδράσουν δυναμικά και να μην αφήσουν να γίνει η αρχή δημιουργίας παραπηγμάτων σε ελευθέρους χώρους, ενώ τονίζουν πως θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να μην γίνει στην περιοχή τους μια νέα Ευρώτα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις