Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αίγινα: Τα πλάνα από την τιτάνια προσπάθεια πλοίου να δέσει στο λιμάνι

Αίγινα: Τα πλάνα από την τιτάνια προσπάθ...

Έσπασε τζάμι

Μάχη με τα τεράστια κύματα που προκάλεσαν οι θυελλώδεις άνεμοι εξαιτίας της ραγδαίας επιδείνωσης του καιρού δίνει το πλοίο της γραμμής στην Αίγινα, προκειμένου να δέσει στο λιμάνι.

Το πλοίο Αχαιός έφτασε στο λιμάνι της Αίγινας σήμερα (18.11.2023) το μεσημέρι. Η τεράστια θαλασσοταραχή που επικρατεί στην περιοχή, λόγω της αλλαγής του καιρού, που φόρεσε τα χειμωνιάτικά του και έφερε θυελλώδεις ανέμους στην περιοχή. Έτσι το πλοίο της γραμμής βρέθηκε εν μέσω των μεγάλων κυμάτων και των ισχυρών ανέμων και έδινε πραγματικά τιτάνια μάχη με το ξέσπασμα του καιρού για να μπορέσει να δέσει στο λιμάνι, όπως ανέφερε το piraeuspress.gr.

Στο ρεπορτάζ υπήρχε και βίντεο με τα συγκλονιστικά πλάνα από την προσπάθεια του πλοίου να προσεγγίσει τον προβλήτα και να δέσει εκεί, ενώ φαίνεται ότι τα τεράστια κύματα είχαν καλύψει το λιμάνι. Για πάνω από μια ώρα, το πλοίο της γραμμής, προσπαθούσε αγωνιωδώς να δέσει στο λιμάνι της Αίγινας και ήταν εκτεθειμένο στην κακοκαιρία.

Το πλοίο δεν βγήκε αλώβητο από την μάχη με τα θεόρατα κύματα, καθώς έσπασε ένα από τα τζάμια στην αίθουσα των επιβατών, όπως φαίνεται σε άλλο βίντεο που ανέβηκε στο TikTok

Η Αίγινα, αλλά και όλα τα νησιά του Αργοσαρωνικού χτυπήθηκαν από την κακοκαιρία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις