Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ο Νεοζηλανδός Τάικα Γουαϊτίτι δεν θα είναι στη σκηνοθετική καρέκλα του «Thor 5» της Μάρβελ

Ο Νεοζηλανδός Τάικα Γουαϊτίτι δεν θα είν...

Αναφέρθηκε στο θέμα σε συνέντευξή του στο «Business Insider» με αφορμή τη νέα του ταινία, την αθλητική κωμωδία «Next Goal Wins» με πρωταγωνιστή τον Μάικλ Φασμπέντερ

Ο 48χρονος Νεοζηλανδός σκηνοθέτης Τάικα Γουαϊτίτι (Taika Waititi) σε συνέντευξή του στο «Business Insider» με αφορμή τη νέα του ταινία, την αθλητική κωμωδία «Next Goal Wins» με πρωταγωνιστή τον Μάικλ Φασμπέντερ, δήλωσε ότι «δεν θα συμμετέχει» στην 5η ταινία «Thor» της Μάρβελ, αν αυτή γίνει μέσα στα επόμενα έξι χρόνια.

Σημειώνεται ότι οι ταινίες «Thor: Ragnarok» του 2017 και το «Thor: Love and Thunder» του 2022 με τον Κρις Χέμσγουορθ ως «Θεό του Κεραυνού» φέρουν την σκηνοθετική υπογραφή του Waititi.

«Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι ακριβές» δήλωσε ο βραβευμένος με Όσκαρ δημιουργός όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις φήμες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που υποστηρίζουν ότι το φιλμ "Thor 5" βρίσκεται στα σκαριά. «Ξέρω ότι δεν θα συμμετέχω...Θα εστιάσω σε άλλες ταινίες για τις οποίες έχω υπογράψει».

Τα σχέδια αυτά περιλαμβάνουν μία νέα ταινία «Star Wars» που «ετοιμάζεται» όπως δήλωσε, όπου γράφει & το σενάριο καθώς & η κινηματογραφική μεταφορά του «The Incal» του Αλεχάντρο Χοδορόφσκι - Alejandro Jodorowsky. Επίσης ανέφερε ότι η επόμενη ταινία του είναι η μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του «Klara and the Sun» με την υπογραφή του νομπελίστα Καζούο Ισιγκούρο (Kazuo Ishiguro), η οποία επικεντρώνεται σε ένα ρομπότ που έχει σχεδιαστεί για να αποτρέπει τη μοναξιά και το πόνο των εφήβων.

Το «Next Goal Wins» είχε κάνει την πρεμιέρα του στο περασμένο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Toronto ενώ ξεκινά το ταξίδι του στις αίθουσες από την Παρασκευή 17/11/2023, από την Searchlight Pictures.

Εκτός του Michael Fassbender που τον είδαμε πρόσφατα και στο αγωνιώδες περιπετειώδες θρίλερ «The Killer» του Ντέιβιντ Φίντσερ, παίζουν και οι Oscar Kightley, Kaimana, David Fane και Rachel House.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture