Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

«Τριάντα χρόνια ευτυχίας» για την 65χρονη Αμερικανίδα ηθοποιό Μισέλ Φάιφερ

«Τριάντα χρόνια ευτυχίας» για την 65χρον...

Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός Μισέλ Φάιφερ έκλεισε 30 χρόνια γάμου με τον αγαπημένο σύζυγό της, σεναριογράφο και παραγωγό Ντέιβιντ Κέλλεϊ - David E. Kelley

Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός Μισέλ Φάιφερ (Michelle Pfeiffer) που στα 65 της χρόνια παραμένει μία πολύ γοητευτική γυναίκα και πάντα μία εκλεκτή ηθοποιός, έκλεισε 30 χρόνια γάμου με τον αγαπημένο σύζυγό της, σεναριογράφο και παραγωγό Ντέιβιντ Κέλλεϊ (David E. Kelley) και το μοιράστηκε με τους 3 εκατομμύρια ακολούθους της με μία τρυφερή ανάρτησή της στο Ιnstagram.

«Τριάντα χρόνια ευτυχίας» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής και την συνόδευσε με ένα όμορφο κοινό τους στιγμιότυπο συγκεντρώνοντας αμέτρητα σχόλια από τους θαυμαστές της.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου 10 μήνες μετά την πρώτης τους γνωριμία τους όταν η καλύτερη φίλη της ηθοποιού κανόνισε ένα ραντεβού στα τυφλά με τον παραγωγό.

Λίγους μήνες νωρίτερα η Φάιφερ είχε προχωρήσει στην υιοθεσία της κόρης της, Κλόντια Ρόουζ (Claudia Rose) ενώ ένα χρόνο μετά τον γάμο τους καλωσόρισαν τον γιο τους Τζον Χένρι.

Η Φάιφερ έχει παίξει σε σημαντικές ταινίες (Ο Σημαδεμένος, Ο Μπάτμαν Επιστρέφει, Ασυμβίβαστη Γενιά, Dark Shadows, Τα Χρόνια της Αθωότητας, Οι Μάγισσες του Ίστγουικ, Επικίνδυνες σχέσεις, Σχέσεις Πάθους, Υπόθεση Πολύ Προσωπική, Η Γυναίκα του Γκάγκστερ, Ο Τόπος του έρωτα, κ.α.), έχει προταθεί για Όσκαρ ερμηνείας και παραμένει από τα μέσα του ’80 που έγινε σταρ, ένα μεγάλο και υπολογίσιμο όνομα στο Χόλιγουντ.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight