Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ομιλία Τριανταφυλλόπουλου στην Τοπική Ν.Δ «Πλαστήρα» του Αιγίου

Ομιλία Τριανταφυλλόπουλου στην Τοπική Ν....

Kαλεσμένος της κομματικής οργάνωσης το βράδυ του Σαββάτου

Πρόσκληση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας «Νικολάου Πλαστήρα» στο Αίγιο, προκειμένου να μιλήσει και να ενημερώσει τα μέλη της για τις τρέχουσες πολιτικές και εσωκομματικές εξελίξεις, απεδέχθη ο Α΄ Επιλαχών Βουλευτής Αχαΐας Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, σε συγκέντρωση της κομματικής οργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της, το βράδυ του προσεχούς Σαββάτου.

Η ΔΗΜ.Τ.Ο - μία εκ των δύο που εδρεύουν  στο Αίγιο- κάνοντας πράξη της εντολή της κεντρικής διοίκησης του κόμματος για ανασυγκρότηση δυνάμεων  και ενημέρωση των μελών και στελεχών της παράταξης μετά το «Ζάππειο 2», θα επιχειρήσει, με ομιλητή τον Αχαιό Πολιτευτή, να πληροφορήσει  για τις πρωτοβουλίες της ΝΔ στα οικονομικά πράγματα, τους χειρισμούς Σαμαρά στα «περί συναίνεσης», ενώ έμφαση θα δοθεί στο ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, με τα υπέρ και τα κατά μιας τέτοιας εξέλιξης, παράλληλα με το αίτημα της βάσης, να ζητήσει «εκλογές εδώ και τώρα» ο Αρχηγός της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

Ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος θα παρουσιάσει στα κομματικά μέλη και στελέχη το πλήρες φάσμα της σημερινής πολιτικής κατάστασης, με κριτική στην κυβέρνηση αλλά και αυτοκριτική για την περίοδο 2004-2009 επί κυβερνήσεως Καραμανλή, ενώ θα υπογραμμίσει τις αλλαγές που έχουν επέλθει στο βαθύ εσωτερικό της ΝΔ, στη νοοτροπία και την προγραμματική της πλατφόρμα, μετά την εκλογή Σαμαρά στην ηγεσία του κόμματος.

Τέλος, αναμένεται να καλέσει την οργανωμένη  βάση στο να στηρίξει τις επιλογές Σαμαρά και να βρίσκεται σε εκλογική ετοιμότητα, αφού οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και απρόβλεπτες κάθε μέρα  που περνά, ενώ θα προετοιμάσει την Τοπική Οργάνωση για πιθανή επίσκεψη του Α. Σαμαρά στο Αίγιο και γενικότερα στην Αχαία με ότι αυτό συνεπάγεται οργανωτικά και συμμετοχικά.

Η ομιλία του κ. Τριανταφυλλόπουλου έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 11 Ιουνίου στις 7.30 μ.μ. στα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο έναντι Ιερού Ναού Αγίας Άννης στον Συνοικισμό Νικ.Πλαστήρα στο Αίγιο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις