Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Διαβασμένοι και με καλή πληροφόρηση οι διαρρήκτες της Περιβόλας Πατρών - ΒΙΝΤΕΟ

Διαβασμένοι και με καλή πληροφόρηση οι δ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Τι λέει στο The Best ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ανταλλακτικών

Για να ρισκάρουν μια διάρρηξη θέλουν τουλάχιστον αυτή να αξίζει τον... κόπο! Κάπως έτσι έδρασαν οι 4 διαρρήκτες που τα ξημερώματα της Τετάρτης εισέβαλαν σε κατάστημα με ανταλλακτικά στην περιοχή της Περιβόλας στην Πάτρα.

Όπως όλα δείχνουν οι 4 διαρρήκτες είχαν πολύ καλή πληροφόρηση για το ποσό που θα έβρισκαν στο ταμείο της επιχείρησης, όπως επίσης που ακριβώς βρισκόταν το γραφείο όπου φυλάσσονταν τα χρήματα. Τα οποία σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης σπανίως βρίσκονται συγκεντρωμένα εντός του καταστήματος. Κάτι που προφανώς λίγοι γνώριζαν.

 

Ενήμεροι για όλα οι δράστες

Αυτή την πληροφόρηση έχουν πλέον και οι άνδρες της ασφάλειας Πατρών που μαζί με το οπτικό υλικό από κάμερα ασφαλείας που κατέγραφε τα πάντα, ξεσκονίζουν τις επαφές του επιχειρηματία ο οποίος το πρωί της Τετάρτης βρήκε το κατάστημά του παραβιασμένο. 

Οι άγνωστοι δράστες κατέβασαν το παράθυρο μπροστά ακριβώς από το γραφείο του, αδιαφορώντας για τον συναγερμό που βρισκόταν ακριβώς πάνω από το κεφάλι τους και την κάμερα που δεν έκαναν τον κόπο να αποφύγουν ή έστω να προσπαθήσουν να καλύψουν. Προφανώς και οι 4 είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις