Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Tεράστια νίκη ο ΝΟΠ στα Χανιά, 9-6 και... "διπλό" παραμονής

Tεράστια νίκη ο ΝΟΠ στα Χανιά, 9-6 και.....

Πήρε το όπλο του και πάλι ο Απόστολος Γεωργαράς

Τεράστια νίκη, τη δεύτερή του στο πρωτάθλημα, και μάλιστα εκτός έδρας, πέτυχε ο ΝΟΠ, που επιβλήθηκε με 9-6 επί του ΝΟ Χανίων στην Κρήτη, για την 8η αγωνιστική του Α' Ομίλου τη ςΑ1 πόλο  Ανδρών.

Με δεδομένο ότι στο παιχνίδι της πρεμιέρας, οι Πατρινοί είχαν επικρατήσει των Χανίων στην έδρα τους, η αναμέτρηση της Τετάρτης εμπεριείχε και μια δόση συναισθηματικής ρεβάνς για τους παίκτες του Μανούσου Βιζυράκη και πράγματι ο αγώνας εξελίχθηκε σε ένα κλειστό ντέρμπι, όπου πρωταγωνίστησαν οι άμυνες, οι τερματοφύλακες (Κουτρουλάκης, Καζάκος) και το θέαμα δεν – θα μπορούσε να – είχε την τιμητική του, καθώς το αποτέλεσμα ενδιέφερε μόνο τους δύο αντιπάλους που μάχονται για την παραμονή.

Διαβάστε στο sportin.gr

 

Σε ένα ματς κλειστό, η ομάδα του Ντόσκα έπαιρνε ένα προβάδισμα ενός γκολ από το δεύτερο οκτάλεπτο, αλλά εξασφάλισε τη νίκη με ξέσπασμα στο φινάλε. Κορυφαίος σκόρερ των Πατρινών ο Απόστολος Γεωργαράς με 5 γκολ. 

Τρία περίπου λεπτά πριν το τέλος του 3ου οκταλέπτοι, οι παίκτες του Γιώργου Ντόσκα κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα 4-6, με τον Αράκι να μειώνει στο 5-6 με γυριστό αμέσως μετά, που ήταν και το σκορ της περιόδου.

Πριν ξεκινήσει το τέταρτο και κρίσιμο οκτάλεπτο, κανένας δεν μπορούσε να προβλέψει ποια από τις δυο ομάδες θα ήταν πιο ψύχραιμη για να πάρει το αποτέλεσμα και στο ξεκίνημα o Γεωργαράς σε παίκτη παραπάνω έγραψε το 5-7 για τον ΝΟ Πατρών, ενώ ο Τάσος Βικάτος με δυνατό σουτ από την περιφέρεια πραγματοποίησε το 5-8 για τους Πατρινούς μέσα σε έντονους πανηγυρισμούς!

Η άμυνα του ΝΟΠ και τα μπλοκ, διατηρούσαν το μομέντουμ στην πλευρά των παικτών του Ντόσκα, με λίγα πράγματα να αλλάζουν ως το φινάλε της αναμέτρησης, με τον Απόστολο Γεωργαρά να σκοράρει σε παραπάνω για το 5-9 από ασίστ του Παπαδόγκωνα, βάζοντας την τελευταία πινελιά για τον ΝΟΠ. Το τελευταίο γκολ του αγώνα, σημειώθηκε για τον ΝΟΧ από τον Γιάννη Μαζοκοπάκη.

Το παιχνίδι κρίθηκε ουσιαστικά στην τελευταία περίοδο, όταν με ένα επιμέρους σκορ 0-3 (δύο γκολ ο Γεωργαράς και ένα ο Βικάτος), οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 9-5 στα τελευταία 79 δευτερόλεπτα για να μειώσει ο Μαζοκοπάκης λίγο πριν την εκπνοή.

Με αυτό το τρίποντο, ο ΝΟΠ ανέβηκε στους έξι πόντους, αφήνοντας πίσω του τα Χανιά και την Χίο, που έμειναν στους τρεις.

Με την ήττα του ΝΟ Χίου νωρίτερα για την 8η αγωνιστική, ο ΝΟ Πατρών ξεπέρασε τόσο τους Χιώτες, όσο και τον αντίπαλό του, τον ΝΟ Χανίων, φθάνοντας τους έξι βαθμούς στον Β’ Όμιλο, με τους Κρητικούς να παραμένουν στους τρεις. Συμπερασματικά, η μάχη της παραμονής φουντώνει, με την ομάδα της Πάτρας να πετυχαίνει παράλληλα και την πρώτη της εκτός έδρας νίκη για φέτος.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ - ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ 6-9.

Οκτάλεπτα: 2-2, 1-2, 2-2, 1-3.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μανούσος Βιζυράκης): Λεβεντάκης, Μαραγκουδάκης, Αράκι 3, Παζαΐτης, Παππάς, Μπατάκης, Αποστολάκης, Χαριτάκης, Μητράκης, Γκουσάροβ 2, Τσιστράκης, Μαζοκοπάκης 1, Κουτρουλάκης, Μπιτσάκης, Ζουζούνης.

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ (Γιώργος Ντόσκας): Καζάκος, Τζώρτζης, Αγγελόπουλος, Κανελλόπουλος Β., Λαμπάτος, Παπαχριστόπουλος, Παπαδόγκωνας, Πασσάς, Ανδρικόπουλος, Γεωργαράς 5, Βικάτος 3, Γαβαλάς Ι., Βυθούλκας, Γουίλσον 1, Μπετχαβάς.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Πολυχρονόπουλος

Αλυτάρχης: Αντώνης Καραβάνος

Διαβάστε τώρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports