Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Γιορτάζει Τρίτη και Τετάρτη ο ναός των Αγίων Αγγέλων στο Α' Κοιμητήριο

Πάτρα: Γιορτάζει Τρίτη και Τετάρτη ο ναό...

Την Τρίτη 7/11 στις 17.30 θα ψαλεί ο πανηγυρικός εσπερινός όπου θα προεξάρχει ο πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως, π. Αρτέμιος Αργυρόπουλος

Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου η εκκλησία μας τιμά τη Σύναξη των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ και στην πόλη της Πάτρας επίκεντρο του εορτασμού είναι ο ιερός ναός των Αγίων Αγγέλων στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο.

Οι ετοιμασίες είναι ήδη εντατικές από την Κυριακή. Ο εορτασμός θα ξεκινήσει την Τρίτη 7/11, παραμονή της εορτής στις 17.30 με τον πανηγυρικό εσπερινό μετ’ αρτοκλασίας όπου και θα προεξάρχει και θα μιλήσει ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, αρχιμανδρίτης π. Αρτέμιος Αργυρόπουλος.

Ανήμερα την Τετάρτη 8/11/2023 το πρωί στην πανηγυρική Θεία λειτουργία θα προεξάρχει ο πρωτοπρεσβύτερος π. Παναγιώτης Ταρσινός, προϊστάμενος του ι. ναού Αγίου Κωνσταντίνου Αρόης Πατρών ενώ το απόγευμα στις 5 θα ψαλεί ο μεθέορτος εσπερινός και ιερά παράκληση & δέηση για τους κεκοιμημένους του Α' Δημοτικού κοιμητηρίου. Στον εσπερινό θα παραστεί και θα λειτουργήσει ο πρωτοπρεσβύτερος π. Παναγιώτης Θωμάς από το ναό της Αγ. Μαρίνας Μακρυγιάννη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις