Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πόθεν Έσχες: Ποιος είναι ο πλουσιότερος πολιτικός αρχηγός και ποιος δηλώνει τα λιγότερα

Πόθεν Έσχες: Ποιος είναι ο πλουσιότερος ...

Η σειρά "κατάταξης"

Πιο οικονομικά εύρωστος πολιτικός αρχηγός είναι, σύμφωνα με τα Πόθεν Έσχες για το 2021, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος πάντως συνεχίζει μαζί με το σύζυγο του Μαρέβα Γκραμπόφσκι να έχουν αρκετές δανειακές υποχρεώσεις, κυρίως από τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της συζύγου του.

Ο κ. Μητσοτάκης (που πούλησε μια οικία στη Γλυφάδα λαμβάνοντας 1,5 εκ. ευρώ) εμφανίζει καταθέσεις που αγγίζουν τα 1.291.130 ευρώ. Την ίδια ώρα, σημαντικές δανειακές υποχρεώσεις εξακολουθεί να έχει η Μαρέβα Γκραμπόφσκι, η οποία οφείλει 872.845 ευρώ προς την Τράπεζα Πειραιώς και την Alpha Bank.

 

Δείτε το Πόθεν Έσχες εδώ

 

Δεύτερος ο Ανδρουλάκης και ακολουθεί ο Βελόπουλος 
 

Ακολουθεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος ως ευρωβουλευτής δημιούργησε αρκετές καταθέσεις που φτάνουν τα 722.000 ευρώ, αλλά έχει και ένα μικρό δάνειο ύψους 20.000 ευρώ.

Δείτε το Πόθεν Έσχες εδώ

Εισοδήματα ύψους 245.747 ευρώ κατέγραψε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος μαζί με τη σύζυγο του Ολγα Πετροπούλου. Παράλληλα, παρουσιάζει σημαντικές καταθέσεις, οι οποίες φτάνουν τα 735.000 ευρώ ενώ η σύζυγος του παραμένει κάτοχος του λογαριασμού στη Deutsche Bank με 434.058 ευρώ.

Δείτε το Πόθεν Έσχες εδώ

Πιο φτωχός ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Πάντως, ο πιο φτωχός πολιτικός αρχηγός παραμένει ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας αφού οι καταθέσεις του ιδίου και της συζύγου του οριακά ξεπερνούν τα 10.000 ευρώ και συγκεκριμένα ο κ. Κουτσούμπας μετρά καταθέσεις 4.844 ευρώ και η σύζυγος του 5.647 ευρώ. Σε ότι αφορά τα ακίνητά τους ο γενικός γραμματέας έχει εγγραφές δύο διαμερισμάτων στη Λαμία 60 και 45 τετραγωνικών μέτρων και η σύζυγος του 3 διαμερίσματα (ημιτελή τα 2) ,120 -120 και 118 τετραγωνικών.

Δείτε το Πόθεν 'Εσχες εδώ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις