Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Ο Τσιτσιπάς 2-0 τον Ζβέρεφ και πρόκριση στο ATP Finals

Ο Τσιτσιπάς 2-0 τον Ζβέρεφ και πρόκριση ...

Νίκη στο Παρίσι

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο6) μετά τον Οζέρ-Αλιασίμ πέρασε και το εμπόδιο του Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Νο9) με 2-0 (7-6, 6-4) και προκρίθηκε στους "8" του Paris Masters, εξασφαλίζοντας παράλληλα το έκτο εισιτήριο στο ATP Finals (12-19/11). Στα προημιτελικά θα αντιμετωπίζει τον Χατσάνοφ.

Αυτή είναι η πρώτη φετινή αναμέτρηση των δύο τενιστών, ενώ συνολικά έχουν αναμετρηθεί 12 φορές, με τον Έλληνα τενίστα να προηγείται με 9-4.

Διαβάστε στο sportin.gr

 

Ο Έλληνας πρωταθλητής παραλίγο να να βάλει "τρικλοποδιά" στον εαυτό του στο πρώτο σετ, καθώς ενώ είχε το προβάδισμα με 5-2 κι ήθελε ένα game για να κλείσει το σετ, ο Γερμανός με τρία σερί games ισοφάρισε.

Οι δύο τενίστες πήγαν σε tie break, εκεί όπου ο Στέφανος Τσιτσιπάς έσφιξε τα δόντια, άφησε πίσω τον τραυματισμό το, κι όντας απόλυτα συγκεντρωμένος δεν έχασε την ευκαιρία και με 6-2 πήρε το πρώτο σετ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής τραυματίστηκε στο 5ο game του 1ου σετ, έπειτα από μία επιστροφή και προσπαθώντας να αλλάξει κατεύθυνση και να τρέξει προς τα πίσω. Ο γιατρός του αγώνα προσέφερε πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια ο Τσιτσιπάς σηκώθηκε και συνέχισε τον σπουδαίο αγώνα.

Δυναμικά μπήκε ο 25χρονος και στο δεύτερο σετ, κάνοντας break με το καλημέρα. Ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε 3-1, ο Ζβέρεφ τον πίεσε, αλλά ο Έλληνας τενίστας με 6-4 κατέκτησε και το δεύτερο σετ.

Ειδήσεις τώρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports