Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η ηθοποιός Κόρτνεϊ Κοξ ήταν μελαγχολική στην πρώτη της έξοδο μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

Η ηθοποιός Κόρτνεϊ Κοξ ήταν μελαγχολική ...

Ο φωτογραφικός φακός την «συνέλαβε» σε βραδινή έξοδο την ώρα που έφευγε από το πολυτελές εστιατόριο «Nobu» στην Καλιφόρνια

O φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» την 59χρονη Αμερικανίδα σταρ Κόρτνεϊ Κοξ (Courteney Cox) σε βραδινή έξοδο για πρώτη φορά μετά τον τραγικό θάνατο του φίλου και συμπρωταγωνιστή της στα «Φιλαράκια - Friends» Μάθιου Πέρι (Matthew Perry).

Η διάσημη πρωταγωνίστρια απαθανατίστηκε τη στιγμή που έφευγε με το αυτοκίνητό της από το πολυτελές εστιατόριο «Nobu» στην Καλιφόρνια μετά από δείπνο με τον σύντροφό της Τζόνι Μακντέιντ (Johnny McDaid) και φίλους, σύμφωνα με το ΤΜΖ.

Η Κοξ, η Μόνικα Γκέλερ στα τηλεοπτικά «Φιλαράκια», που μας είναι γνωστή και το επιτυχημένο franchise ταινιών “Scream”, έδειχνε μελαγχολική, καθώς έβγαινε από το πάρκινγκ και πήγαινε στον επόμενο προορισμό της. Λίγες ώρες νωρίτερα η ίδια και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές της αγαπημένης κωμικής σειράς όπως η Τζένιφερ Άνιστον, η Λίζα Κούντροου και οι άλλοι, εξέδωσαν την πρώτη κοινή τους ανακοίνωση για τον θάνατο του «Τσάντλερ Μπινγκ» σε ηλικία 54 ετών.

Η εμφάνιση της Κόρτνεϊ Κοξ έρχεται μετά εκείνη του συμπρωταγωνιστή της στα «Φιλαράκια», Ντέιβιντ Σουίμερ (David Schwimmer) ο οποίος εθεάθη να κρατά χαμηλό προφίλ στη Νέα Υόρκη.

To σοκ και η λύπη είναι τεράστια για τους ηθοποιούς της σειράς «Φιλαράκια» που πλέον ένιωθαν σαν οικογένεια.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight