Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

Στα θρανία 23 πρωταθλητές του στίβου

Στα θρανία 23 πρωταθλητές του στίβου

Έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Σχολής Προπονητών Α' Επιπέδου

Τη δυνατότητα να αποκτήσουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, σε ένα διδακτικό έτος, και με διαδικτυακή παρακολούθηση έχουν περισσότεροι από 550 Έλληνες διακεκριμένοι στον αθλητισμό, ανάμεσά τους 23 πρωταθλητές του στίβου, χάρη στην ίδρυση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, Σχολής Προπονητών Α' Επιπέδου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Η πρωτοβουλία ανήκει στην Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (ΕΣΟΑ), που προ διετίας ήρθε σε συνεννόηση με το τότε Υφυπουργείο Αθλητισμού, έτσι ώστε να ικανοποιηθεί ένα χρόνια αίτημα πολλών πρωταθλητών. Ο ΣΕΓΑΣ επικοινώνησε με όσους και όσες πληρούσαν τις προϋποθέσεις, ώστε να καταθέσουν έγκαιρα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να αδράξουν την ευκαιρία να αποτελέσουν μελλοντικά στελέχη στη βαθμίδα του ομοσπονδιακού, αλλά ταυτόχρονα να έχουν και τη δυνατότητα να προπονούν αθλητές.
Η σχολή, η οποία για πρώτη φορά εξυπηρετεί τους αθλητές όλων των σπορ, ξεκίνησε να λειτουργεί από τις 23 Σεπτεμβρίου και το σύνολο των ωρών, συμπεριλαμβανομένης της πρακτικής άσκησης, θα φτάσει τις 400. Η ελάχιστη διάρκεια λειτουργίας της σχολής είναι έξι μήνες.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports