Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

9ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Πάτρας: Συμμετοχή του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών στη διεθνή έκθεση PLATFORMSPROJECT 2023

9ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Πάτρας: Συμμετοχή του...

26 με 29 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη

Ο Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών του 9ου ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑ.Λ. ΠΑΤΡΑΣ συμμετέχει στο PLATFORMSPROJECT από τις 26 έως τις 29 Οκτωβρίου2023, στη διεθνή ετήσια έκθεση της ανεξάρτητης καλλιτεχνικής σκηνής στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.  

Το PlatformsProject φέτος παρουσιάζει 56 εικαστικές πλατφόρμες από 24 χώρες και συμμετέχουν περισσότεροι από 900 καλλιτέχνες του κόσμου. 

Το έργο που συμμετέχει ο Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών του 9ου ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑ.Λ. ΠΑΤΡΑΣ με  τίτλο “Drifting” αφορά τη δημιουργία animation κοινωνικής ευαισθητοποίησης με θέμα την οδική ασφάλεια και τονίζει τη χρήση του κράνους στην οδήγηση των δίκυκλων μηχανών.

Το έργο δημιουργήθηκε με τη συμμετοχή 13 ενηλίκων μαθητών από τη Γ΄ λυκείου της Ειδικότητας Συντήρησης Έργων Τέχνης με την ομαδοσυνεργατική προσέγγιση της μάθησης και με τη χρήση παραδοσιακών τεχνικών animation. Υπεύθυνος του έργου είναι ο Καθηγητής Εικαστικών (ΠΕ08) κ. Αριστομένης Χατζήπαπας, διδάσκων στο 9ο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑ.Λ. ΠΑΤΡΑΣ. 

Σύνδεσμος του έργου:

https://www.youtube.com/watch?v=17ey8b4W0C4&t=1s

Το έργο αποτελεί μέρος της ομαδικής εγκατάστασης με τίτλο “Διασταυρούμενοι Κόσμοι”, της ομάδας AVARTS που αποτελείται από φοιτητές/τριες του Μεταπτυχιακού Τμήματος «Οπτικοακουστικές Τέχνες στην Ψηφιακή Εποχή» του Ιονίου Πανεπιστημίουκαι υποψήφιους διδάκτορες σε συνεργασία με τους διδάσκοντες του τμήματος. 

Ευχαριστούμε θερμά τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας & Διευθυντή ΠΜΣ «Οπτικοακουστικές Τέχνες στην Ψηφιακή Εποχή» κ. Κωνσταντίνο Τηλιγάδη για τη συμμετοχή μας σε αυτό το τόσο σημαντικό εικαστικό γεγονός στη χώρα μας.   

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις