Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θεσσαλονίκη: Και επίσημα από ηλεκτροπληξία ο θάνατος της 24χρονης

φωτο από newsit.gr

φωτο από newsit.gr

Τι έδειξε η ιατροδικαστική

Σε ηλεκτροπληξία φαίνεται πως αποδίδεται ο θάνατος της 24χρονης που εντοπίστηκε νεκρή, την περασμένη Τετάρτη, στο μπάνιο του διαμερίσματος όπου διέμενε, στην περιοχή της Παναγίας Λαοδηγήτριας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Αυτό προκύπτει, κατά πληροφορίες, από τη νεκροψία - νεκροτομή που διενήργησε η ιατροδικαστής. Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, η νεαρή κοπέλα φέρει «εικόνα εξόδου ηλεκτρικού ρεύματος», ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων για να διακριβωθεί η ακριβής αιτία θανάτου.

 Τη σορό της είχε εντοπίσει ο 54χρονος σύντροφός της, με τον οποίο συζούσε. Ο ίδιος είχε φύγει για λίγη ώρα από το διαμέρισμα προκειμένου να αγοράσει ζωοτροφές. Όταν επέστρεψε βρήκε την 24χρονη αναίσθητη, οπότε ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών να την επαναφέρουν, αυτό δεν στάθηκε δυνατό. Από την πρώτη στιγμή -πάντως- αποκλείστηκε η εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας.

Καταθέτοντας στους αστυνομικούς που ανέλαβαν τη διερεύνηση των συνθηκών θανάτου, ο 54χρονος αναφέρθηκε στο σενάριο της ηλεκτροπληξίας, το οποίο φαίνεται να επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά. «Το τηλέφωνο του μπάνιου ήταν κάτω, το έπιασα κατευθείαν να το σηκώσω και είχε ρεύμα» φέρεται να κατέθεσε, μεταξύ άλλων, ο ίδιος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις